首页
登录
职称英语
[originaltext] Good afternoon, everybody, today I am going to tell you some
[originaltext] Good afternoon, everybody, today I am going to tell you some
游客
2024-04-25
69
管理
问题
Good afternoon, everybody, today I am going to tell you some information about agricultural trade in the United States in the past.(16)About 200 years ago, the United States economy was growing quickly, mainly because a booming trade in grain and cotton. This trade went on near areas that can be sold at the coast, or near rivers that can run boats. It took place there because it was so expensive to transport goods over the roads that existed. They were muddy, narrow, and hard to travel on. At that time, don’t forget there was only one continuous road that existed in the US, and it was made up of north-to-south local country roads, linked together to get one long road. Within a short time, the first east-to-west roads were built. They were some like the present highways.(17)Private companies built these roads, and collected fees from all vehicles traveled on them. These companies know how to make their own luck and that means being in the right place at the right time with the right tools. Eventually, a network of roadways connected some major cities and towns. But even these roads were still very slow, traveling on them was too costly for farmers. They would spend much money to move their crops on these roads that they cannot afford it.(18)So, we see that even with some major improvement in roadways, farmers still had to rely on rivers to move their crops to markets.
16. What caused the growth of the US economy about 200 years ago?
17. What did private companies do after they built new roads?
18. What’s the passage mainly about?
选项
A、The advantages of the U. S. economy based on farming.
B、Reasons why farmers continued using river transportation.
C、The role of cotton in the United States economy.
D、Improved methods of transporting farm crops.
答案
B
解析
文章大部分内容主要提到水路运输,虽然有了公路,但是因为经费的问题,水路运输还是被继续应用,文章最后也指明了这一点,故答案为B)。
转载请注明原文地址:https://tihaiku.com/zcyy/3570778.html
相关试题推荐
[originaltext]Tonight,I’llbespecificallytalkingaboutword-of-mouthadv
[originaltext]Culturalcontrolsaretheoldestmethodsthathavebeenused
[originaltext]Goodafternoon,everybody,todayIamgoingtotellyousome
[originaltext]M:So,you’veseenobviouslylifeinFrance,familylifeinFranc
[originaltext]M:So,you’veseenobviouslylifeinFrance,familylifeinFranc
[originaltext]M:Hey,Vale.Sinceyou’refromArgentina,I’dhavetoaskyouab
[originaltext]M:Hey,Vale.Sinceyou’refromArgentina,I’dhavetoaskyouab
[originaltext]M:Hey,Vale.Sinceyou’refromArgentina,I’dhavetoaskyouab
[originaltext]W:Mywatchstoppedagain.AndIjustgotanewbattery.Thatmad
[originaltext]W:Mywatchstoppedagain.AndIjustgotanewbattery.Thatmad
随机试题
Whatisthepossiblereasonthatsomefoodspromotethebrainperformance?[orig
[originaltext]M:Sohowmuchwasyourplaneticket?W:MorethanIcouldreally
Therewasatimewhenanypersonalinformationthatwasgatheredaboutuswa
Thesegoodsare______forexport,thoughafewofthemmaybesoldonthehome
A.annoyingB.counterpartsC.becauseD.movingE.inheritedF.narrowe
Theriseofmultinationalcorporations(跨国公司),globalmarketing,newcommuni
Themostimportantthinginthenewslastweekwastherisingdiscussionin
反光膜收缩性能的试样尺寸为()。A.100mm×100mm B.150mm×1
关于《全国银行间债券市场金融债券发行管理办法》的有关内容,下列说法正确的是()。
关于竣工日期的说法中,正确的有()A、建设工程竣工验收合格的,以提交竣工验收报告
最新回复
(
0
)