首页
登录
职称英语
[originaltext] Boris has starred in a dozen horror movies. He always plays a
[originaltext] Boris has starred in a dozen horror movies. He always plays a
游客
2024-04-18
31
管理
问题
Boris has starred in a dozen horror movies. He always plays a monster, a ghost, or some other frightening character. He uses a lot of make-up to make his face as horrifying as possible. Boris finds it interesting to play monsters. He has never been interested in playing romantic heroes, even though he is quite good-looking without his make-up.
Last year, after he had made five horror movies in a row, Boris was so exhausted that he wanted to take a long vacation. He went to a tropical island where no one knew him and he didn’t have to do anything but lie on the beach. But soon he was bored. Lying on the beach all day with nothing to do can be boring. Boris wanted to do something interesting and exciting again. After that vacation, Boris decided that he liked his exhausting schedule after all.
When he came back from his vacation, Boris began working on a new movie right away. He was so glad to be occupied again that he didn’t think about being tired. All his attention was devoted to his performance. Boris was determined to be more frightening in this movie than be had ever been before.
In real life Boris isn’t frightening at all. People are always amazed to see how handsome he is off the screen. He is also very kind, especially with children. That is why Boris was so surprised last week when a little girl he met on the street screamed and ran away from him. Boris had forgotten to take off his make-up.
Questions 22 to 25 are based on the passage you have just heard.
22. Why did Bors vant to take a long vacation?
23. What did Boris think of his vacation?
24. How did Boris feel when he came back to work again?
25. What kind of person is Boris in real life?
选项
A、Frightening.
B、Disappointing.
C、Rude.
D、Kind.
答案
D
解析
此题的干扰项是(A),因为会可能没有听到not(frightening)。文中最后一段指出现实生活中的Boris是很kind,尤其是对待孩子,这与选项(D)一致。
转载请注明原文地址:https://tihaiku.com/zcyy/3560517.html
相关试题推荐
[originaltext]Intheearlydaysofnuclearpower,theUnitedStatesmademo
[originaltext]Intheearlydaysofnuclearpower,theUnitedStatesmademo
[originaltext]Intheearlydaysofnuclearpower,theUnitedStatesmademo
[originaltext]Theappealofadvertisingtobuyingmotivescanhavebothneg
[originaltext]Inthetraditionalmarriage,themanworkedatajobtoearn
[originaltext]Inthetraditionalmarriage,themanworkedatajobtoearn
[originaltext]W:Hey!Areyougoingtoplaysometennisthisafternoon?M:Well
[originaltext]W:Hey!Areyougoingtoplaysometennisthisafternoon?M:Well
[originaltext]W:I’dappreciateyourprofessionalopinion.DoyouthinkthatI
[originaltext]W:I’dappreciateyourprofessionalopinion.DoyouthinkthatI
随机试题
Describeaworkplaceyouknowabout.Youshouldsay:whattypeofworkplaceiti
Questions14-21ReadingPassage2hassevenparagraphsA-G.Whichparagraphment
[originaltext]Interviewer(M)CaitlinFriedman(W)Now,listentoPartOneof
Thestandardofficialretirementagetoqualifyforapublicpensioninmost
几天前,学生家长接到短信让往医院打钱,公安机关介入调查后发现是诈骗,这说明信息具
教师职业道德是()的重要组成部分,是道德在教师职业领域中的特殊表现。 A、政
关于世界银行和亚洲开发银行贷款项目招标投标,下列说法中正确的有()。A.合同金
某车间有人数之比为1:2:3:4的四个小组,为了扩大产能,要求每个小组人数至少增
计划活动的普遍性是指( )。A.上层的计划适用于组织的所有层次 B.组织的一
某日铜FOB升贴水报价为20美元/吨,运费为55美元/吨,保险费为5美元/吨,当
最新回复
(
0
)