首页
登录
职称英语
[originaltext] Tonight, I’ll be specifically talking about word-of-mouth adv
[originaltext] Tonight, I’ll be specifically talking about word-of-mouth adv
游客
2024-03-08
46
管理
问题
Tonight, I’ll be specifically talking about word-of-mouth advertising. As we all know, billions of dollars are spent on advertising every year.
Well, do you prefer to buy products recommended by an advertiser or your friends? Personally, I prefer the latter, because I trust my friends. So, word-of-mouth advertising happens when a person tells another person about the good experience with a product or service. That second person then tells another friend, family member, or colleague. By contrast, traditional advertisers talk about how good their products are. Usually, they say things like "Studies show that our products are the best. “, or "Everyone loves our products. " , but it can sound insincere or unconvincing. And some statistics also prove that word-of-mouth advertising is more reliable and effective.
According to a new study from NOP World, 93% of people believe word-of-mouth is the most reliable way to find out information about products and services, 70% of people are affected by it, 37% will buy it or try it, 24% will consider it and merely 9% will avoid it.
So, it’s obvious that word-of-mouth advertising has many advantages like high credibility, low costs, great reach and high efficiency. Do you agree with me? And the main reasons for the wide popularity of word-of-mouth advertising are also apparent. Socializing and networking have now made people closer and closer. So relatives and friends are simply accessible over the net.
Questions 13 to 15 are based on the passage you have just heard.
13.What does the speaker say about purchasing products?
14.What do we learn from the new study of NOP World?
15.What is the main reason for the wide popularity of word-of-mouth advertising?
选项
A、Word-of-mouth advertising turns out to be insincere.
B、Traditional advertisements are convincing.
C、Everyone loves traditional advertisers’ products.
D、Most people believe in word-of-mouth advertising.
答案
D
解析
短文中提到,NOP World的最新研究表明,93%的人认为口头传播是获取产品信息和服务最可靠的途径,70%的人会受到口碑广告的影响。由此可知,大多数人是相信口碑广告的,故答案为D)。
转载请注明原文地址:https://tihaiku.com/zcyy/3516987.html
相关试题推荐
[originaltext]Moderator:Facedwithawidevarietyofgoodsintheshopping
[originaltext]Moderator:Facedwithawidevarietyofgoodsintheshopping
[originaltext]Hello,everybody.WhatIwanttotalkabouttodayisanidea
[originaltext]Hello,everybody.WhatIwanttotalkabouttodayisanidea
[originaltext]Goodafternoon,everyone.Ican’ttellyouhowhonoredIamt
[originaltext]Goodafternoon,everyone.Ican’ttellyouhowhonoredIamt
[originaltext]Goodafternoon,everyone.Ican’ttellyouhowhonoredIamt
[originaltext]Atyournextmeeting,waitforapauseinconversationandtry
[originaltext]Agricultureexpertshaveamessageforfarmersworldwide:Take
[originaltext]M:Hello,Nancy.Iknowyouareoneofthewomentaxidriversin
随机试题
Completethenotesbelow.WriteONEWORDAND/ORANUMBERforeachanswer.COMPLA
Completethenotesbelow.WriteONEWORDAND/ORANUMBERforeachanswer.Alex’s
Extraordinarycreativeactivityhasbeencharacterizedasrevolutionary,flyi
Tounderstandthemarketingconcept,itisonlynecessarytounderstandthe
Manyamanandwomaninthiscommunity______chosentobevolunteerslately.A、are
Thepurposeofthelargecompaniesinrecruitingoutsidersandputtingthemont
对人的身心发展来说,学校教育是一种()环境。A.宏观的 B.间接的 C.一般
批驳林纾对新文化运动大本营北京大学的攻击,申述北大“思想自由原则”和“兼容并包主
某投资者投资项目,该项目五年后,将次性获得一万元收入,假定投资者希望的年利率为5
小李是某公司的一名会计,对公司的一些损失浪费和违法乱纪行为,他总是睁一只眼闭一只
最新回复
(
0
)