首页
登录
职称英语
[originaltext] French far-right leader Marine Le Pen has called for an end t
[originaltext] French far-right leader Marine Le Pen has called for an end t
游客
2024-03-08
102
管理
问题
French far-right leader Marine Le Pen has called for an end to free education for the children of illegal immigrants.
In a speech in Paris, the National Front’s candidate in the 2017 presidential race next spring said she had nothing against foreigners.
"But I tell them: if you come to our country, don’t expect to be taken care of, to be looked after, that your children will be educated without charge," she said. " No more playtime," she added.
Ms. Le Pen is widely expected to be one of two candidates to reach the second and final round of the election in May. Latest opinion polls suggest she is running neck-and-neck in polling for the first round with the centre-right candidate Francois Fillon. However, around two-thirds of voters would choose Mr. Fillon over Ms. Le Pen in the deciding round.
Cutting immigration has long been a bedrock policy of the FN, and Ms. Le Pen has campaigned hard to cut legal immigration dramatically to 10,000 people a year and to halt the right to family reunions.
Education has also been a central theme for the far-right leader. In 2014, she spoke out against providing substitute meals for pork dinners in schools for Muslims and Jews. However, under French law dating back to 1881, free primary education is a basic right for all children. The right to education is also a fundamental tenet of the European Convention on Human Rights.
Questions 9 to 11 are based on the passage you have just heard.
9.What is Marine Le Pen’s policy on illegal immigrants?
10. What is one of the basic policies of the FN?
11.What has been a central theme for Ms. Le Pen?
选项
A、Attracting immigration.
B、Cutting immigration.
C、Creating more jobs.
D、Promoting innovation.
答案
B
解析
短文中提到,FN的基本政策之一就是削减移民数量,因此答案为B)。
转载请注明原文地址:https://tihaiku.com/zcyy/3516908.html
相关试题推荐
[originaltext]SolarBonesbyMikeMcCormackwasnamedthewinneroftheGol
[originaltext]SolarBonesbyMikeMcCormackwasnamedthewinneroftheGol
[originaltext]Frenchfar-rightleaderMarineLePenhascalledforanendt
[originaltext]W:Goodevening.WelcometoourTVshowLifeintheFuture.Today
[originaltext]W:Goodevening.WelcometoourTVshowLifeintheFuture.Today
[originaltext]M:Haveyoujoinedanon-profitorganization?W:Yes,Ihave.M:
[originaltext]M:Haveyoujoinedanon-profitorganization?W:Yes,Ihave.M:
[originaltext]Goodmorning.Ifeelhonoredtogiveyouaspeechtoday.Enjo
[originaltext]Goodmorning.Ifeelhappytogiveyoualecturetoday.Ibel
[originaltext]Goodmorning.Ifeelhappytogiveyoualecturetoday.Ibel
随机试题
SomeAfricanAmericanshavehadaprofoundimpactonAmericansociety,chang
FormostofAmericanhistory,businesseswereruntoprovidelivelihoodsan
AnothervirtueAmericansrespectisperseverance.RememberAesop’sfableabou
Oneresearchhasshownthatpublicschoolteachersreceivesalariesalmostt
Evenaspharmaceuticalcompaniespouredarecordamountofmoneyintodrugd
婴儿腹泻,重度脱水,重度酸中毒,静脉补液宜先给()A.1/2张含钠液
早产儿给氧的适宜方法为A.氧浓度为55%~60%,间歇给氧 B.氧浓度为30%
左边给定的是纸盒的外表面,下面哪一项能由它折叠而成?
基础心理学是研究()。 (A)正常成人心理现象的心理学基础学科 (B
根据产品的整体概念,产品由()构成。A.核心产品、有形(形式)产品和附加(
最新回复
(
0
)