首页
登录
职称英语
[originaltext]W: So, Tom, I just talked to my friend who has just married recen
[originaltext]W: So, Tom, I just talked to my friend who has just married recen
游客
2024-03-08
63
管理
问题
W: So, Tom, I just talked to my friend who has just married recently. He was wondering whether he should rent a house or buy one. What do you think?
M: It is a tough call but I personally prefer to rent.
W: Really? Why would you rather to rent?
M: Well, because there’re just no extra costs, you don’t have to pay for extra things like maintenance. When something gets broken you don’t have to pay to get it fixed. Besides, you don’t have to pay the property tax.
W: Yeah, but if you own a house, you’re not throwing money away. It’s a solid investment. You can actually make a profit on the house later on.
M: That’s true. But in this day and age, you really never know when you’re going to lose your job or if you’re going to have to move for job reasons. For that reason, I think that if you’re stuck with a mortgage and you lose your job, you won’t be able to pay for it. What’s worse, you may not be able to sell it.
W: That’s a good point actually, but you could always rent the house out, right?
M: Right! But I don’t think I could be bothered with the trouble of renting to somebody. You have to find someone to rent it and make sure that they pay the rent. And then you have to make sure that things are fixed. It’s too much of a headache for me.
Questions 1 to 4 are based on the conversation you have just heard.
1.What can we learn about the woman’s friend?
2.Why does the man prefer renting a house to buying one?
3.What does the man use to refute the investment value of owning a house?
4.Why doesn’t the man want to rent a house out?
选项
A、He has married for ten years.
B、He prefers renting a house.
C、He is wondering whether he should rent a house or buy one.
D、He doesn’t want to rent a house out.
答案
C
解析
转载请注明原文地址:https://tihaiku.com/zcyy/3516374.html
相关试题推荐
[originaltext]W:OK,I’vegotallthepaperworkhereforyourapplication.Every
[originaltext]M:ItsaysherethatyougraduatedfromUniversityofPennsylvania
[originaltext]M:ItsaysherethatyougraduatedfromUniversityofPennsylvania
[originaltext]M:ItsaysherethatyougraduatedfromUniversityofPennsylvania
[originaltext]M:ItsaysherethatyougraduatedfromUniversityofPennsylvania
[originaltext]W:OK,I’vegotallthepaperworkhereforyourapplication.Ever
[originaltext]W:OK,I’vegotallthepaperworkhereforyourapplication.Ever
[originaltext]M:ItsaysherethatyougraduatedfromUniversityofPennsylvani
[originaltext]M:ItsaysherethatyougraduatedfromUniversityofPennsylvani
[originaltext]M:ItsaysherethatyougraduatedfromUniversityofPennsylvani
随机试题
Lastyear,Ispokeatagatheringofwealthymaleinvestors.Theorganizers
BeautyandBodyImageintheMediaA)Imagesoffemalebodiesareeverywhe
Youcan’taffordtoletthesituationgetworse.Youmusttake______toputitri
LiketheonereputedtoliveinLochNess,alsoaninlandlakeconnectedtothe
WhydidDavedecideonafull-timecareerasadivinginstructor?[br][origina
《谏逐客书》本文中,作者列举秦国四位先君广招人才的史实,然后得出“客何负于秦哉”
脊椎动物基因组DNA甲基化经常发生于()。A.CpG二核苷酸序列中的C B.
房间的楼板四周除门洞外应做混凝土翻边,高度不应小于()mm。A.100 B.
下列内容错误的是()。A.适用于直肠给药的药物可不通过门静脉而进入血液循环
某商业银行的核心资本为30亿元,附属资本为20亿元,信用风险加权资产为500亿元
最新回复
(
0
)