首页
登录
职称英语
Across the board, American colleges and universities are not doing a very go
Across the board, American colleges and universities are not doing a very go
游客
2024-03-06
69
管理
问题
Across the board, American colleges and universities are not doing a very good job of preparing their students for the workplace or their post-graduation lives. This was made clear by the work of two sociologists, Richard Arum and Josipa Roksa. In 2011 they released a landmark study titled "Academically Adrift, " which documented the lack of intellectual growth experienced by many people enrolled in college. In particular, Arum and Roksa found, college students were not developing the critical thinking, analytic reasoning and other higher-level skills that are necessary to thrive in today’s knowledge-based economy and to lead our nation in a time of complex challenges and dynamic change.
Arum and Roksa placed the blame for students’ lack of learning on a watered-down college curriculum and lowered undergraduate work standards. Although going to college is supposed to be a full-time job, students spent, on average, only 12 to 14 hours a week studying and many were skating through their semesters without doing a significant amount of reading and writing. Students who take more challenging classes and spend more time studying do learn more. But the priorities of many undergraduates are with extracurricular activities, playing sports, and partying and socializing.
Laura Hamilton, the author of a study on parents who pay for college, will argue in a forthcoming book that college administrations are overly concerned with the social and athletic activities of their students. In Paying for the Party, Hamilton describes what she calls the "party pathway, " which eases many students through college, helped along by various clubs that send students into the party scene and a host of easier majors. By sanctioning this watered-down version of college, universities are "catering to the social and educational needs of wealthy students at the expense of others" who won’t enjoy the financial backing or social connections of richer students once they graduate.
These students need to build skills and knowledge during college if they are to use their degrees as a stepping-stone to middle-class mobility. But more privileged students must not waste this opportunity either. As recent graduates can testify, the job market isn’t kind to candidates who can’t demonstrate genuine competence, along with a well-cultivated willingness to work hard. Nor is the global economy forgiving of an American workforce with increasingly weak literacy, math and science abilities. College graduates will still fare better than those with only a high school education, of course. But a university degree unaccompanied by a gain in knowledge or skills is an empty achievement indeed. For students who have been coasting through college, and for American universities that have been demanding less work, offering more attractions and charging higher tuition, the party may soon be over. [br] What does the author suggest in the last paragraph?
选项
A、American higher education has lost its global competitiveness.
B、People should not expect too much from American higher education.
C、The current situation in American higher education may not last long.
D、It will take a long time to change the current trend in higher education.
答案
C
解析
由题干中的the last paragraph定位到文章最后一段最后一句。推理判断题。定位句指出,对于那些学习要求少,却提供更多诱惑并收取更高学费的大学而言,聚会可能很快就会结束了。由此可知,美国高等教育的现状不会持续太久了,故答案为C。
转载请注明原文地址:https://tihaiku.com/zcyy/3511818.html
相关试题推荐
[originaltext]StudentsinAmericanschoolslearnfromanearlyagetogive
[originaltext]Americanssufferfromanoverdoseofwork.Regardlessofwho
[originaltext]Americanssufferfromanoverdoseofwork.Regardlessofwho
[originaltext]Americanssufferfromanoverdoseofwork.Regardlessofwho
A、ItisthemeetingpointofthePacificandtheNorthAmericanPlates.B、Itrun
A、Getfurtherstudiesinuniversities.B、Workasanassistantinworkshops.C、St
[originaltext]AmericanIndiansgrewandsmokedtobaccobeforeColumbuscame
A、Theuniversitiesareallfreeforstudents.B、Thestatepaysthebillforits
H根据women’ssleep和thanmen’s定位到H段第2句。AmericanAcademyofSleepMedicine认为女性在睡眠过程中
A根据test和Americanstudents定位到A段第2句。原文说,以前美国学生的成绩要比世界上其他国家学生的成绩好。本题句子的usedto对应原文的
随机试题
Whattimeisitnow?[originaltext]W:TheMeetingstartsateighto’clock.M:We
China’sinflationas【D1】_________bytheconsumerpriceindexroseto3percent
[originaltext]Foryearsithasbeenpossibletosetupcamerastotakepict
在以下选项中,()不是有效减少预算松弛现象的有效措施。A.加强内部问责制度 B
道路交通事故是车辆在道路上因过错或者意外造成的人身伤亡或者财产损失的事件。属于其
苏合香丸的主治病证不包括A.猝然昏仆 B.高热神昏 C.心腹卒痛 D.苔白
有关维生素K的描述,错误的是A.天然维生素K为脂溶性 B.参与凝血因子的合成
(2015年真题)某企业2015年1月缴纳了5辆客车的车船税,其中一
某公司将设备租赁给他人使用,合同约定租期从2019年9月1日到2022年8月31
起重机常发生机体摔伤事故,机体摔伤事故可能导致机械设备的整体损坏甚至造成严重的人
最新回复
(
0
)