首页
登录
职称英语
The third of March is an exciting day for little Japanese girls. They call i
The third of March is an exciting day for little Japanese girls. They call i
游客
2024-03-06
65
管理
问题
The third of March is an exciting day for little Japanese girls. They call it as Doll’s day. On that day any 【B1】______ which has a daughter aged between three and seven will 【B2】______ the house with 【B3】______ dolls. They 【B4】______ the royal family and members of the court. They are extremely 【B5】______ and finely dressed.
The dolls may have been in the family for several 【B6】______, or they may have been newly 【B7】______ to the daughter of the house, usually by the grandparents. The little girls do not merely look at the dolls 【B8】______ in the houses. 【B9】____________. 【B10】____________. After they come back home, special rice cakes are eaten.
Doll’s Day in Japan is for the girls, but the boys have their own turn later. Their festival occurs on May 5th, and 【B11】____________, emphasizing a traditional male role.
The third of March is an exciting day for little Japanese girls. They call it Doll’s day. On that day any household which has a daughter aged between three and seven will decorate the house with traditional dolls. They represent the royal family and members of the court. They are extremely delicate and finely dressed.
The dolls may have been in the family for several generations, or they may have been newly presented to the daughter of the house, usually by the grandparents. The little girls do not merely look at the dolls displayed in the houses. They themselves are dressed in elaborate clothes, again of traditional design. Then their parents accompany them to a special place. After they come back home, special rice cakes are eaten.
Doll’s Day in Japan is for the girls, but the boys have their own turn later. Their festival occurs on May 5th, and this time the houses are decorated in another style, emphasizing a traditional male role.
选项
答案
household
解析
转载请注明原文地址:https://tihaiku.com/zcyy/3511035.html
相关试题推荐
B由sales和exciting定位到第B段。上一段首先提到布莱尔的《旅程》是一本720页的精装版图书;B段又引用连锁书店经理的原话:该书销量非常(brilli
A、Itwasalittlebitweak.B、Itwasasstrongasthepreviousone.C、Itwasfun
[originaltext]Onlyafewyearsago,a"weblog"wasalittle-knownwayofk
[originaltext]M:Hey,I’malittlelowoncashthesedays.W:Really?Whatabou
[originaltext]Wereportedaboutastudythatshowedeatingevenalittlele
[originaltext]Wereportedaboutastudythatshowedeatingevenalittlele
[originaltext]ThefirstmagazinewasalittleperiodicalcalledTheReview,
[originaltext]ThefirstmagazinewasalittleperiodicalcalledTheReview,
[originaltext]ThefirstmagazinewasalittleperiodicalcalledTheReview,
[originaltext]AnewenemyisthreateningJapanesetraditions:leisure.[9]
随机试题
Wemusttrytouseourintellect______.A、tothegreatestadvantageB、forthemo
[audioFiles]audio_ezf_m_0253(20102)[/audioFiles]Itwouldseemthattherea
Arapidmeansoflong-distancetransportationbecameanecessityfortheUni
Inatelephonesurveyofmorethan2,000adults,21%saidtheybelievedthe
Whenevercircumstancespermitted,theywouldcomeandlendusahelpinghand.A、A
对于普通成人,推荐每周至少完成大肌肉群参与的()分钟中等强度有氧活动,或每周
女性,21岁,反复出现双下肢紫癜、月经过多1年,病前无服药史。脾肋下1cm。血红
把下面的六个图形分为两类,使每一类图形都有各自的共同特征或规律,分类正确的一项是
根据现行企业会计准则及其相关规定,对于在资产负债表日起一年内到期的负债,企业预计
在某大型工程项目的施工过程中,由于“下情不能上传,上情不能下达”,导致项目经理不
最新回复
(
0
)