首页
登录
职称英语
【B1】 [br] 【B10】 [originaltext] Washington Irving was America’s first man of l
【B1】 [br] 【B10】 [originaltext] Washington Irving was America’s first man of l
游客
2023-08-01
52
管理
问题
【B1】 [br] 【B10】
Washington Irving was America’s first man of letters to be known internationally. His works ware received enthusiastically both in England and in the United States. He was, in fact, one of the most successful writers of his time in either country, delighting a large general public and at the same time winning the admiration of fellow writers in the United States. The respect in which he was held was partly owing to the man himself, with his warm friendliness, his good sense, his gay spirits, his artistic integrity, his love of both the Old World and the New. One writer once described Irving as "a gentleman, who, though himself born in no very high sphere, was most finished, polished, witty; socially the equal of the most refined Europeans". In England he was granted an honorary degree from Oxford—an unusual honor for a citizen of a young, uncultured nation—and he received the medal of the Royal Society of Literature; America made him ambassador to Spain. Irving’s background provided little to explain his literary achievements. A gifted but deliberate child, he had little schooling. He studied law, but without warmth, and never did practise seriously. He was immune to his strict religious family environment, attending frequently both social gatherings and the theatre.
选项
答案
Irving’s background provided little to explain his literary achievements
解析
转载请注明原文地址:https://tihaiku.com/zcyy/2889224.html
相关试题推荐
PovertyexistsbecauseAmericansocietyisanunequalone,andthereareove
PovertyexistsbecauseAmericansocietyisanunequalone,andthereareove
PovertyexistsbecauseAmericansocietyisanunequalone,andthereareove
PovertyexistsbecauseAmericansocietyisanunequalone,andthereareove
PovertyexistsbecauseAmericansocietyisanunequalone,andthereareove
[originaltext]Goodevening,everyone.Overthelastfewweekswediscussed
[originaltext]ApublicopinionstudysaysthatmostAmericanswouldaccept
[originaltext]Therevolutionincommunicationsthathasalreadytakenplace
[originaltext]Therevolutionincommunicationsthathasalreadytakenplace
[originaltext]Therevolutionincommunicationsthathasalreadytakenplace
随机试题
ThepieceofWritingaboveis______.[br]Accordingtothearticle(根据本文),these
______washonoredas"thefatherofEnglishpoetry".A、WilliamLanglandB、SirTh
FiveVirtuesofStyleI.Correctness—Followcorrec
A.overachievingB.recruitingC.highD.withE.underachievingF.shor
PASSAGEONE[br]Whatismostprobablytheauthor’scareer?Anewsreporter.根据第3段
[originaltext]About25millionchildrenindevelopingcountrieshavenohome
A.核型47,XX(XY),+21 B.核型46,XX(XY),-21,+t(
幼儿观察力的发展有哪些表现?
反社会人格犯罪是行为人基于反社会型变态人格而实施的犯罪行为。行为人的特点是:①智
小白、小魏、小何、小吴等同学在课堂上学习民事审判程序之后,对诉讼程序和非讼程序有
最新回复
(
0
)