首页
登录
职称英语
[originaltext] Are some people born clever and others born stupid? Or is int
[originaltext] Are some people born clever and others born stupid? Or is int
游客
2024-03-02
114
管理
问题
Are some people born clever and others born stupid? Or is intelligence developed by our environment and our experience? Strangely enough, the answer to these questions is yes.
To some extent our intelligence is given to us at birth, and no amount of special education can make a genius out of a child born with no intelligence. On the other hand, a child lives in a boring environment will develop his intelligence less than one who lives in rich and varied surroundings. Thus the limits of a person’s intelligence are fixed at birth, whether or not he reaches those limits will depend on his environment. This view, now held by most experts, can be supported in a number of ways.
It is easy to show that intelligence is, to some degree, something we are born with. The closer the blood relationship between two people, the closer they are likely to be in intelligence. Thus if we take two identical twins, they will very likely be as intelligent as each other. Relations like brothers and sisters, parents and children, usually have similar intelligence, and this clearly suggests that intelligence depends on birth.
Imagine now that we put two identical twins in different environments. We might send one, for example, to a university and the other to a factory where the work is boring. We would soon find difference in intelligence developing, and this certainly indicates that environment as well as birth plays a part.
选项
A、Birth.
B、Environment.
C、Education.
D、Blood type.
答案
A
解析
根据文章中提到的“to some extent our intelligence is given to us at birth”,“it easy to show that intelligence is,to some degree,something we are born with”,和“the limits of a person’s intelligence are fixed at birth”,都可以推断出A为正确答案。
转载请注明原文地址:https://tihaiku.com/zcyy/3498125.html
相关试题推荐
[originaltext]W:Shouldn’tsomeonepickuptheclothesfromthecleaner’s?M:D
[originaltext]W:Shouldn’tsomeonepickuptheclothesfromthecleaner’s?M:D
[originaltext]W:Shouldn’tsomeonepickuptheclothesfromthecleaner’s?M:D
[originaltext]W:Shouldn’tsomeonepickuptheclothesfromthecleaner’s?M:D
[originaltext]Ifyou’vebeenoncampusforverylong,I’mcertainthatyou’vea
[originaltext]W:I’mgladthatyouhavedecidedtotakealook.It’sabeautifu
[originaltext]W:I’mgladthatyouhavedecidedtotakealook.It’sabeautifu
[originaltext]W:I’mgladthatyouhavedecidedtotakealook.It’sabeautifu
[originaltext]M:Excuseme.Areyougoingtobuyconcerttickets?W:Yes,Iam.
Nowadays,people’slifestylesarechanging,whichhasresultedinthedemandfor
随机试题
Theworldisgoingthroughthebiggestwaveofmergersandacquisitionseve
Inthemarket’seyes,thelatestroundofconsumer-spendingnewswasgood.I
[originaltext]Wouldyoulikesomethingtodrink?[/originaltext]A、Yes,please.B
[originaltext]InBritainthereare11nationaldailynewspapersandmostpe
通过同一行业中多个企业在物流方面的合作而获得规模经济效益和物流效率的()物流。
决策过程中,评价备选方案时常用的评价方法有( )。A.经验判断法 B.数学分
A.强直性脊柱炎 B.恶性高热 C.Ⅱ°房室传导阻滞 D.肺栓塞 E.中
食品在物理、化学和有害微生物等因素的作用下,可失去原有的色、香、味、形而腐烂变质
武士债券的面值为()。A:美元 B:日元 C:港币 D:欧元
属于智力测验的为A.比奈-西蒙量表 B.90项症状核查表 C.洛夏墨迹测验
最新回复
(
0
)