首页
登录
职称英语
Culture shock is so named because of the effect it has on people when they e
Culture shock is so named because of the effect it has on people when they e
游客
2024-02-29
24
管理
问题
Culture shock is so named because of the effect it has on people when they enter a new culture. Experts have been interested in these effects and have agreed on five basic stages of culture shock. These stages are general and should only be used as a reference. Not every individual will go through each stage, and one stage may last longer than another for different individuals.
The hardest thing for most travelers to deal with is the emotional "roller coaster" they seem to be riding. One moment they feel very positive toward the new culture, and the next moment very negative. It seems common that international visitors and immigrants vacillate (摇摆) between loving and hating a new country. Feelings of separation and alienation can be intensified if they do not have a sense of fitting in or belonging.
Fatigue is another problem people face when entering a new culture. There can be a sense of a greater need for sleep. This is due not only to physical tiredness, but also to mental fatigue. This mental fatigue comes from straining to comprehend the language, and coping with new situations.
The impact of culture shock can vary from person to person. There can be significant differences because some people may be better prepared to enter a new culture. Four factors which play into these are personality, language ability, length of stay, and the emotional support received.
It is logical to think that when people are deprived of their familiar surroundings they will feel disoriented. One solution some have found is to bring a few small reminders of home. Pictures, wall hangings, and favorite utensils are all good candidates to make things feel more familiar. Another helpful activity is to establish little routines that become familiar over time. Even better is fitting things that were part of the regular routine back in the home country into the routine established in the new culture. This will make people feel more at home. [br] Copying with new situation may result in____________.
选项
答案
the mental fatigue
解析
从文章第三段的最后一句话“The mental fatigue comes from straining to comprehend the language,and coping with new situations.”得知,“the mental fatigue”是结果,“coping with new situation”是原因之一,本题问的是“coping with new situation”可能引起什么。那么,我们只要由原因推向结果即可。故得出答案为:the mental fatigue。
转载请注明原文地址:https://tihaiku.com/zcyy/3493540.html
相关试题推荐
【B1】[br]【B11】A、butB、soC、becauseD、forA逻辑衔接题。本句的前半句意为“人们一离开大气层就会暴露于射线之中”,后半句
Spaceisadangerousplace,notonlybecauseofmeteors(流星)butalsobecauseofr
Whatisthemostimportantdifferencebetweenhappypeopleandunhappypeople?[
Whatisthemostimportantdifferencebetweenhappypeopleandunhappypeople?[
Peopleintheworldareclassifiedintotwotypes.Althoughtheyhavealmostthe
[originaltext]M:Hi,Iamgoingdoortodoortonighttotellpeopleaboutthes
[originaltext]M:Hi,Iamgoingdoortodoortonighttotellpeopleaboutthes
[originaltext]Ifyouarelikemostpeople,yourintelligencevariesfromsea
【B1】[br]【B16】A、giraffesB、animalsC、peopleD、creaturesB词义辨析题。由空格前的than可知,是拿长颈
【B1】[br]【B16】A、althoughB、becauseC、soD、ifB逻辑衔接题。结合句意可知,这里要用表原因的连词来引导原因状语从句,
随机试题
Forthispart,youareallowed30minutestowriteashortessay.Youshouldsta
Acollegeeducationisaninvestmentinthefuture.Butitcanbea【S1】_____
[originaltext]ThefirstEnglishdictionarywaspublishedin1604.Thedicti
关于股票与债券的区别,下列说法错误的是()。A:发行主体不同:作为筹资手段,无论
王某于2015年4月将自有住房出租给李某1年,年租金为5000元。2015年5月
苯巴比妥的鉴别反应包括A.硫酸-亚硝酸钠反应、中和反应B.硫酸-亚硝酸钠反应、甲
对于事先已确定发行条款的国债,我国仍采取承购包销方式,目前主要运用于不可上市流通
2017年7月,原告唐某(乙方)与被告宝华汽车经销公司(甲方)鉴订买卖协议一份,
基础心理学是研究()。 (A)正常成人心理现象的心理学基础学科 (B
根据《招标投标法实施条例》,属于招标人与投标人串通的情形有()。A.招标人明示
最新回复
(
0
)