首页
登录
职称英语
In January 1955, Jill Kinmont, then 19, seemed certain to make the United St
In January 1955, Jill Kinmont, then 19, seemed certain to make the United St
游客
2024-02-29
21
管理
问题
In January 1955, Jill Kinmont, then 19, seemed certain to make the United States Olympic ski team. Since age twelve, she had focused on this goal. Throughout high School in Bishop, California, she had competed at most Western ski areas, including Mammoth Mountain, Sun Valley, Aspen, Jackson, and Brighton. She had won both the women’s and the junior national slalom (障碍滑雪) championships before traveling to Alta, Utah, to compete in the pre-Olympic tryout (选拔赛). As Jill says, "Skiing was it —everything —my world."
Jill’s world collapsed on January 30 when she skied off the Alta run and landed helpless on the slope. Her fourth, fifth, and sixth cervical vertebrae (颈椎骨) were broken. For days, Jill hovered between life and death. By April, it became clear that she would be paralyzed from the shoulders down.
Jill underwent rehabilitation (康复) therapy. with cheerful determination. She learned to write, to type, and to feed herself. Once she had mastered daily living skills, she enrolled in the University of California at Los Angeles, where she studied art, German, and English. After overcoming yet another personal tragedy, the death of her boyfriend in a plane crash, Jill graduated in 1961.
By this time, Jill had chosen a new career goal: teaching elementary school children. Officials at UCLA, however, rejected her application for admission to the graduate school of education because of her paralysis. But she persevered, working with children in the UCLA Clinic School. When her family moved to Seattle, Jill was able to fulfill her new dream. She attended the School of Education at the University of Washington and began her new life’s work as a teacher. [br] The author will probably talk about Jill’s ______ in the following paragraphs.
选项
A、new rehabilitation therapy
B、further education in the University of Washington
C、enthusiasm for her teaching
D、family and children
答案
C
解析
转载请注明原文地址:https://tihaiku.com/zcyy/3493326.html
相关试题推荐
【B1】[br]【B11】A、concernedB、certainC、horrifiedD、consciousA空白处前面提到“海豚依靠声音进行交流
[originaltext]EducationisrequiredandfreeforeverychildintheUnitedS
OnJanuary1,2002,theEuro______.[br]ThetransitiontotheuseofEuroscan
OnJanuary1,2002,theEuro______.[br]HowdoestheEuroinfluencetheinteres
OnJanuary1,2002,theEuro______.[br]Whyisiteasyforpeopletoworkinot
OnJanuary1,2002,theEuro______.[br]Whatwillhappenifpricebecomesequal
AlthoughNewOrleanshasbeenapartoftheUnitedStatesforalmosttwocenturi
[originaltext]WorldEnvironmentDaywasestablishedbytheUnitedNationsGe
[originaltext]WorldEnvironmentDaywasestablishedbytheUnitedNationsGe
[originaltext]MenandwomenintheUnitedStateswhowanttobecomedoctors
随机试题
It’swellknownthatbiganimals,likepolarbears,aresensitivetoclimate
Incontrasttologic,thereiscommonsense,orstillbetter,theSpiritof
UglyIsOnlySkin-deepItmaynotbemuc
ANDREWCARNEGIE,a19th-centurytycoon,famouslysaidthat"inheritedwealth
A.(0,0) B.(0,1) C.(1,0) D.(1,1)
分层的目的主要是降低系统实施的复杂性,每一层只实现特定的功能。()
以股东财富最大化作为企业财务管理目标的优点有很多,但不包括()。A:该指标考虑了
阅读下面短文,回答 今日,有报道说,有些颜色极为亮丽的服装中含有荧光增白剂,会
一般纳税人销售下列货物,增值税税率为13%的是()。A.农产品 B.图书
隧道工程喷射混凝土施工,说法错误的是()。A.工作风压应随输送管距增加而提
最新回复
(
0
)