首页
登录
职称英语
Despite the road improvements of the turnpike era(1790—1830), Americans cont
Despite the road improvements of the turnpike era(1790—1830), Americans cont
游客
2024-02-22
84
管理
问题
Despite the road improvements of the turnpike era(1790—1830), Americans continued as in colonial times to depend wherever possible on water routes for travel and transportation. The larger rivers, especially the Mississippi and the Ohio, became increasingly useful as steamboats grew in number and improved in design.
River boats carried to New Orleans the corn and other crops of northwestern farmers, the cotton and tobacco of southwestern planters. From New Orleans, ships took the cargoes on to eastern sea ports. Neither the farmers of the west nor the merchants of the east were completely satisfied with this pattern of trade. Farmers could get better prices for their crops if the alternative existed of sending them directly eastward to market, and merchants could sell larger quantities of their manufactured goods if these could be transported more directly and more economically to the west.
New waterways were needed. Sectional jealousies and constitutional scruples stood in the way of action by the federal government, and necessary expenditures were too great for private enterprise. If extensive canals were to be dug, the job would be up to the various states.
New York was the first to act. It had the natural advantage of a comparatively level route between the Hudson River and Lake Erie, through the only break in the Appalachian Mountain chain. Yet the engineering tasks were imposing. The distance was more than 350 miles, and there were ridges to cross and a wilderness of woods and swamps to penetrate. The Erie Canal, begun in 1817 and completed in 1825, was by far the greatest construction job that Americans had ever undertaken. It quickly proved a financial success as well. The prosperity of the Erie encouraged the state to enlarge its canal system by building several branches.
The range of the New York canal system was still further extended then the states of Ohio and Indiana, inspired by the success of the Erie Canal, provided water connections between Lake Erie and the Ohio River. [br] What does the passage suggest was the principal route for transporting crops to the east prior to 12?
选项
A、River to road
B、Canal to river
C、River o ocean
D、Road to canal
答案
C
解析
推理题。本文暗示1825年前向东部运输粮食的主要路线是什么? A项由河流到公路;B项由运河到河流;C项由河流到海洋;D项由公路到运河
转载请注明原文地址:https://tihaiku.com/zcyy/3473301.html
相关试题推荐
InasurveyconductedbyresearchfirmHarrisInteractive,71%ofAmericans
InasurveyconductedbyresearchfirmHarrisInteractive,71%ofAmericans
InasurveyconductedbyresearchfirmHarrisInteractive,71%ofAmericans
InasurveyconductedbyresearchfirmHarrisInteractive,71%ofAmericans
Whatdoesthespeakertellusabouttoday’sAmericans?[br][originaltext]F
[originaltext]Battleafterbattle,theAmericanssufferedheavyloss.Gene
[originaltext]Battleafterbattle,theAmericanssufferedheavyloss.Gene
WhatisitaboutAmericansandfood?Welovetoeat,butwefeel【S1】______ab
WhatisitaboutAmericansandfood?Welovetoeat,butwefeel【S1】______ab
WhatisitaboutAmericansandfood?Welovetoeat,butwefeel【S1】______ab
随机试题
[img]2021m3x/ct_ve01004002m_eyyjsbcloze_0048_202103[/img]CharlesDickens
[originaltext]W:So,you’llbegettingdresseduplater—beforeyougototheBB
Howmuchmoneyissetinthecooperationfundforsocialandculturalexchanges
患者,男性,30岁。转移性右下腹痛4小时,伴恶心、呕吐。查体:体温38℃,脉搏每
柜面业务操作风险控制措施不包括()。A.完善规章制度和业务操作流程,不断细化操
阮先生今年35岁,妻子32岁,女儿3岁,家庭年收入10万元,支出6万元,有存款3
某小学根据期末考试成绩,由高到低将学生分到甲、乙、丙三类班级,并在经费等方面对甲
在集体合同上签字盖章的工会代表、职工代表和用人单位属于()A:所有者 B:集体
根据民法典规定,监护人可以处分被监护人财产的条件是A.征得被监护人同意 B.为
订立施工合同时需要明确的内容有()。A.违约责任的承担方式 B.发包人提供
最新回复
(
0
)