首页
登录
职称英语
[originaltext]The Food and Drug Administration is, again, threatening to impose
[originaltext]The Food and Drug Administration is, again, threatening to impose
游客
2024-02-21
60
管理
问题
The Food and Drug Administration is, again, threatening to impose milk and meat from cloned animals on a public that opposes the technology and its products.
Respected polls report that more than 60% of Americans think animal cloning is immoral, and that most people said they wouldn’t knowingly eat the products even if the FDA approved them. But because the FDA would allow cloned meat and milk to be sold without identifying labels, consumers wouldn’t be able to avoid them. The FDA has consistently tilted toward those who want cloned milk and meat in our food. Agency officials have repeatedly asserted that science shows cloned milk and meat are safe for humans. But the FDA has never published the complete scientific studies it says support that claim.
The argument that cloning is safe for animals is unconvincing. Cloned meat and milk offer no public economic benefits. Having cloned cows produce more milk wouldn’t reduce milk prices. U.S. farmers produce more milk than we drink, and the government is required to buy the surplus. Since 2000, dairy support programs have cost taxpayers more than $5 billion.
Most important, this first decision to advance animal biotechnology raises ethical issues beyond the FDA’s expertise. Techniques used to clone animals will advance the ability to clone humans — and create animals with human genes. Neither the agency nor animal scientists are qualified to tell us whether and when it is ethically acceptable for humans to alter the essential nature of animals. We need a national discussion, including ethicists and religious leaders, to consider the wisdom of cloned and transgenic animals. Given the risk of unintended consequences, we should proceed cautiously. The president should halt further FDA action on cloning and set in motion a process for beginning this broader discussion.
Questions 26 to 29 are based on the passage you have just heard.
26. What is the speaker’s attitude towards cloning?
27. Why do many people in U.S. buy cloned foods?
28. Which statement is true according to the passage?
29. What do we know about cloning technique from the passage?
选项
A、Because the FDA approved them.
B、Because they cannot read the labels.
C、Because they support the new technique.
D、Because they cannot tell which one is the cloned food.
答案
D
解析
问题询问美国许多人购买克隆食品的原因。短文中提到,But because the FDA would allow cloned meat and milk to be sold…wouldn’t be able to avoid them由此可知,答案为[D]。
转载请注明原文地址:https://tihaiku.com/zcyy/3469637.html
相关试题推荐
[originaltext][31]Mr.Fosterstartedhispublishingbusinesswithonlyone
[originaltext]Cambridgeisabout90kilometresnortheastofLondon.[28]It
[originaltext]Cambridgeisabout90kilometresnortheastofLondon.[28]It
[originaltext]M:Uh,whereamI?W:Excuseme.Doyouneedanyhelp?M:Nab,I…
[originaltext]M:Uh,whereamI?W:Excuseme.Doyouneedanyhelp?M:Nab,I…
[originaltext]W:Haveyoufoundanythingwrongwithmyteeth?M:Notyet.I’msti
[originaltext]W:Haveyoufoundanythingwrongwithmyteeth?M:Notyet.I’msti
[originaltext]W:Haveyoufoundanythingwrongwithmyteeth?M:Notyet.I’msti
[originaltext]TheclimateofthewestcoastisthemostmoderateinCanada.
[originaltext]TheclimateofthewestcoastisthemostmoderateinCanada.
随机试题
Onceabreak-evenpointisdetermined,managementoftenwantstoknowthenumber
Youshouldspendabout20minutesonQuestions29-40whicharebasedonReading
下列关于股票期货的说法,正确的是()。A、只能以窄基股票指数作为期货合约的标的物B、美国历史上一度禁止股票期货交易C、股票期货的产生早于股指期货
【B1】[br]【B11】A、listenB、equalC、compareD、matchC动词辨义题[考频:50]。根据上下文意思知道幼鸟通过比较其
二手车贷款的贷款期限(含展期)不得超过5年。()
Themainpurposeofaskingquestionsabo
中国证券投资基金业协会是我国证券投资基金行业的自律性组织,按照( )的有关规定
患者女,43岁。因“慢性咳嗽、咳痰、反复咯血20余年,发热5天”入院,痰培养无致
A.胎儿先露部的指示点与母体骨盆前、后、左、右、横的关系 B.胎儿在子宫内的姿
参与联合脱氨基的酶是( )。A.NADH-泛醌还原酶 B.HMG-CoA还原
最新回复
(
0
)