首页
登录
职称英语
[originaltext] Every morning at Dixie Heights High School, customers pour in
[originaltext] Every morning at Dixie Heights High School, customers pour in
游客
2024-02-21
78
管理
问题
Every morning at Dixie Heights High School, customers pour into a special experiment: the district’s first coffee shop run mostly by students with special learning needs.
Well before classes start, students and teachers order Lattes, Cappuccinos and Hot Chocolates. Then, during the first period, teachers call in orders on their room phones, and students make deliveries.
By closing time at 9:20 a.m., the shop usually sells 90 drinks.
"Whoever made the chi tea, Ms. Schatzman says it was good," Christy McKinley, a second-year student, announced recently, after hanging up with the teacher.
The shop is called the Dixie PIT, which stands for Power in Transition. Although some of the students are not disabled, many are, and the PIT helps them prepare for life after high school.
They learn not only how to run a coffee shop but also how to deal with their affairs. They keep a timecard and receive paychecks, which they keep in check registers.
Special-education teachers Kim Chevalier and Sue Casey introduced the Dixie PIT from a similar program at Kennesaw Mountain High School in Georgia.
Not that it was easy. Chevalier’s first problem to overcome was product-related. Should schools be selling coffee? What about sugar content?
Kenton County Food Service Director Ginger Gray helped. She made sure all the drinks, which use non-fat milk, fell within nutrition guidelines.
The whole school has joined in to help.
Teachers agreed to give up their lounge in the mornings. Art students painted the name of the shop on the wall. Business students designed the paychecks. The basketball team helped pay for cups.
Questions 26 to 28 are based on the passage you have just heard.
26. What is the passage mainly about?
27. What was the purpose of the Dixie PIT program?
28. What do we know about Ginger Gray from the passage?
选项
A、To supply teachers with drinks.
B、To do some research on nutrition.
C、To raise money for school affairs.
D、To develop students’ practical skills.
答案
D
解析
选项均以”To十原形动词”开头,表明本题可能考查目的。由短文中提到的the PIT helps them prepare for life after high school(PIT帮助他们为毕业后的生活做准备)及They learn not only how to run a coffee shop but also how to deal with their affairs(他们不仅学到如何经营咖啡店而且学到怎样处理自己的事情)可知,PIT计划的目的就是发展学生的实用技能,故答案为[D]。
转载请注明原文地址:https://tihaiku.com/zcyy/3469295.html
相关试题推荐
Thereisapopularbeliefamongparentsthatschoolsarenolongerintereste
Thereisapopularbeliefamongparentsthatschoolsarenolongerintereste
Thereisapopularbeliefamongparentsthatschoolsarenolongerintereste
Thereisapopularbeliefamongparentsthatschoolsarenolongerintereste
[originaltext]WhenyoutakeawalkinanyofthecitiesintheWest,youof
[originaltext]WhenyoutakeawalkinanyofthecitiesintheWest,youof
[originaltext]WhenyoutakeawalkinanyofthecitiesintheWest,youof
[originaltext]Thewaterclockwasanancientclock.Itcouldbeusedonclo
[originaltext]Thewaterclockwasanancientclock.Itcouldbeusedonclo
[originaltext]W:HeyTaxi!Ahgreat.Thanksforpullingover.M:Whereto?W:W
随机试题
Anewmagazinehasinvitedreaderstodiscussthefollowingstatement:Junkfood
______dealswithhowlanguageisacquired,understoodandproduced.A、Psycholing
OnPublicSpeaking1.Nothingtobefearedaboutpub
充分就业情况下,国民失业率()。A.为零,不存在失业 B.结构性失业增多
沿途风光导游是地陪首次向旅游者提供的导游服务,除了要有热情友好的态度之外,还应使
A.直接增强肾上腺皮质功能B.增强中性白细胞游走C.本身具有ACTH样作用D.稳
患者,男性,推之不醒、呼之不应。查体:瞳孔散大,角膜反射消失。其意识状态为A.谵
过去一段时间,随着粮食价格的暴涨,某些国家的公司开始悄然在世界各地投资农场,收购
房地产业的重要作用主要体现在()。A:为国民经济发展提供重要的物质条件 B:带
可用于蒸养混凝土的外加剂是()。A.标准型高效减水剂 B.三乙醇胺等有机胺类
最新回复
(
0
)