首页
登录
职称英语
Restrict Mobile Phones in the Library1.现在有不少人在图书馆的阅览区里使用手机2.这一现象可能带来的影响3.我的看法
Restrict Mobile Phones in the Library1.现在有不少人在图书馆的阅览区里使用手机2.这一现象可能带来的影响3.我的看法
游客
2024-02-20
81
管理
问题
Restrict Mobile Phones in the Library
1.现在有不少人在图书馆的阅览区里使用手机
2.这一现象可能带来的影响
3.我的看法
选项
答案
Restrict Mobile Phones in the Library
As the number of students who have mobile phones increases, problems which are caused by its popularity on campus also rise. One of the problems that have aroused people’s attention is the use of mobile phones in the library’s reading room. And this phenomenon becomes so common that you can see someone using it whenever you go to the library.
There is no doubt that this behavior will have no good effect. On the one hand, students who use it can not concentrate on their own studies when they constantly send or receive messages. On the other hand, with the ringing of the phones and people’s talking, students around them can be distracted from their reading as well.
Therefore, the proper way of using mobile phones in the library must be emphasized. First, use phones’ silent or vibration setting to avoid the disturbance of other students. Second, if you do need to make a call or send messages, you’d better go out of the room or at least try to reduce the volume of your sound and your phone’s sound.
解析
转载请注明原文地址:https://tihaiku.com/zcyy/3468443.html
相关试题推荐
Theroomisinaterriblemess;it____________(不可能是已经打扫过的).can’thavebeencle
InBritain,theoldRoadTrafficActrestrictedspeedsto2m.p.h.(milesp
InBritain,theoldRoadTrafficActrestrictedspeedsto2m.p.h.(milesp
Hermother____________(可能早就死了)ifyouhadnotgivenhertimelyandcarefultreat
Theysaidtheyexpectedthatthemeetingwould_____________(有显著影响)thefutureof
Manlivesincommunities.Hissocialexistencerestrictshis【36】incertaind
Manlivesincommunities.Hissocialexistencerestrictshis【36】incertaind
Manlivesincommunities.Hissocialexistencerestrictshis【36】incertaind
Manlivesincommunities.Hissocialexistencerestrictshis【36】incertaind
Manlivesincommunities.Hissocialexistencerestrictshis【36】incertaind
随机试题
[originaltext]W:Oh,Steve,you’reearly!I’mhappyyou’rehereearlytodaybec
【B1】[br]【B8】[audioFiles]audio_eufm_j58_007(20082)[/audioFiles]responsibility
Bodylanguageisofgreatimportanceto
某岩石结构构造部分破坏,矿物成分和色泽较明显变化,裂隙面风化较剧烈,其风化程度为
2021年1—4月份,全国规模以上工业企业实现营业收入37.78万亿元,同比增长
简述学校心理辅导的原则。
(2015年真题)在小组中.专注与倾听能够有效地传达社会工作者对组员的尊重与接纳
关于法律意识,下列表述错误的是A.法律心理是构筑法律思想体系的基础 B.群体法
只有当高级管理层充分意识到并积极利用风险管理的潜在盈利能力时,风险管理才能够对商
最新回复
(
0
)