首页
登录
职称英语
[originaltext] (33) As a parent you might never guess all the ways a good im
[originaltext] (33) As a parent you might never guess all the ways a good im
游客
2024-02-20
51
管理
问题
(33) As a parent you might never guess all the ways a good imagination benefits your child. It helps a preschooler.
As children play pretend, they explore relationships between family members, friends and learn more about how people interact. Playing doctor, they imagine how physicians care for their patients. Playing house, they learn more about how parents feel about their children.
Imaginative play helps develop sympathy for others. They become more willing to play fair, to share, and to cooperate.
Young children have very little control over their lives. Imagining oneself as a builder of skyscrapers or a superhero defending the planet gives a child more power. (34) It helps them develop confidence in their abilities and their potential.
Using the imagination is the beginning of abstract thought. Children who can see a king’s castle in a pile of sand or a delicious dinner in a mud pie are learning to think symbolically. This skill is important in school where a child will have to learn that numerals symbolize groups of objects, letters symbolize sounds, and so on.
Kids who play pretend with their friends do a lot of talking. This helps boost their vocabulary, improve sentence structure and enhance communication skills.
(35) To encourage your youngster’s imagination, read to him every day. Books offer children the opportunity to visit other worlds and create new ones of their own.
33. What is the main topic about the passage?
34. What does the speaker say about imaginative play?
35. What does the speaker suggest parents do to encourage youngster’s imagination?
选项
A、What benefits can imagination bring to children.
B、What are the best games for preschool children.
C、What should children learn before going to school.
D、How can parents boost children’s imagination.
答案
A
解析
题干询问短文主旨。短文中反复提到想象力对于孩子成长的影响。故答案为A)。
转载请注明原文地址:https://tihaiku.com/zcyy/3466185.html
相关试题推荐
[originaltext]ThefirstEnglishdictionarywaspublishedin1604.Thedicti
[originaltext]ThefirstEnglishdictionarywaspublishedin1604.Thedicti
[originaltext]Oneoftheimportantmaterialsusedintheconstructionofbu
[originaltext]Oneoftheimportantmaterialsusedintheconstructionofbu
[originaltext]M:Well,here’syourroom,ma’am.Um...afteryou.W:Why,tha
[originaltext]M:Nowthatyouareallhere,letmeshowyouaroundthisplant,
[originaltext]Whenmyinterestshiftedfromspacetothesea,Ineverexpec
[originaltext]Whenmyinterestshiftedfromspacetothesea,Ineverexpec
[originaltext]Whenmyinterestshiftedfromspacetothesea,Ineverexpec
[originaltext]Whenmyinterestshiftedfromspacetothesea,Ineverexpec
随机试题
AgricultureinBritain1.Britishagricultureandits
Itwasrecommendedthatpassengers______smokeduringtheflight.A、notB、neednot
Latelastyear,Airbnbannouncedthatit’sgoingafterthemajorhotelchain
一般情况下,违约金的额度大体相当于( )个月的租金。A.1~2 B.3~4
某种考试中数学选择题共5道,每道分数一样,有A、B、C、D四个选项,有且只有一个
常用的吸声材料包括()。A.无机材料 B.有机材料 C.多孔材料 D
城镇土地使用税的计税依据是( )。A.纳税人实际占用的土地面积 B.纳税人实
证券市场上重要的中介机构是()。A:会计师事务所 B:证券公司 C:资产评估
采用头脑风暴法进行团体决策的基础之一是需坚持()的原则。A:各抒己见 B:民主
男性,59岁,平时体健,体检发现血钙2.86mmol/L(正常2.1~2.6mm
最新回复
(
0
)