首页
登录
职称英语
On Social Practice1.越来越多的大学生参与社会实践2.社会实践对大学生学习和生活的好处3.参加社会实践应该注意的问题
On Social Practice1.越来越多的大学生参与社会实践2.社会实践对大学生学习和生活的好处3.参加社会实践应该注意的问题
游客
2024-02-19
58
管理
问题
On Social Practice
1.越来越多的大学生参与社会实践
2.社会实践对大学生学习和生活的好处
3.参加社会实践应该注意的问题
选项
答案
On Social Practice
In recent years, more and more college students choose to take part in social practice. According to a recent survey conducted by Education Ministry of China, the past 5 years has witnessed a sharp increase in the proportion of college students taking social practice from 23. 5% to 78. 6%.
Social practice will bring great benefits to college students on both their study and daily life. On the one hand, their close contact with working people might help them improve the sense of applying knowledge to practical problems. On the other hand, by taking social practice, college students can further realize what their shortcomings are and therefore have a better understanding of the specific aim of their study.
Students should learn to strike a balance between social practice and their own study. Attending social practice should never be an excuse for their not studying hard.
解析
①开篇点题,指出越来越多的大学生参与社会实践。
②列出社会实践对大学生学习和生活的好处。
③shortcoming“缺点,短处”;strike a balance between…and…“保持……和……之间的平衡”。
④指出参加社会实践应该注意的一些问题。
转载请注明原文地址:https://tihaiku.com/zcyy/3463657.html
相关试题推荐
Ourplanwillbecarriedoutsuccessfully______.(只要这些问题得到适当地解决)providedthatth
A、About55%.B、About15%.C、About50%.D、About5%.C文章中没有提到具体的百分率问题,但是提到了almost
______(无论我们碰到什么问题),we’llhelponeanothertoovercomethem.Whateverproblemsw
Manlivesincommunities.Hissocialexistencerestrictshis【36】incertaind
Manlivesincommunities.Hissocialexistencerestrictshis【36】incertaind
Manlivesincommunities.Hissocialexistencerestrictshis【36】incertaind
Manlivesincommunities.Hissocialexistencerestrictshis【36】incertaind
Manlivesincommunities.Hissocialexistencerestrictshis【36】incertaind
Manlivesincommunities.Hissocialexistencerestrictshis【36】incertaind
Althoughthepayisnotgood,peopleusuallyfindsocialwork______inotherwa
随机试题
WilliamKunzisacomputergenius(天才).Whenhewasjust11,Kunzstartedwri
ArtificialIntelligenceAnydiscussionofartificialintelligenc
2002November14—18,’022002ACMConferenceonComputerSupportedCooperative
HistoryofAmericanImmigrationA)Ancientpeoplesonlyl
Questions27-33ReadingPassage3hassevenparagraphsA-G.Fromthelistofhea
Nowadaystherearemoreandmorewaysofgoingonholiday.Moreandmorepeo
Organisedvolunteeringandworkexperiencehaslongbeenavitalcompaniont
A.非营利性中医医疗机构 B.中医药人员培训规划 C.中医药专业技术职务任职
关于药物基因组学说法正确的是A:药物基因组学研究人类基因变异和药物剂量关系的科学
银行承兑汇票的承兑银行,应当按照票面金额向出票人收取()的手续费。A:千分之一
最新回复
(
0
)