首页
登录
职称英语
[originaltext] (26) "Sesame Street" has been called "the longest street" in
[originaltext] (26) "Sesame Street" has been called "the longest street" in
游客
2024-02-13
70
管理
问题
(26) "Sesame Street" has been called "the longest street" in the world. That is because the TV program by that name can be seen in so many parts of the world. The program started in New York in 1969.
In the United States more than six million children watch the program regularly. Parents praise it highly. Many teachers consider it a great help. (27) Research has shown that children from different backgrounds have benefited from watching "Sesame Street". Those who watch it five times a week learn more than the occasional viewers. In the United States the program is shown at different hours during the week in order to increase the number of children who can watch it regularly. In its American form " Sesame Street" is shown in nearly fifty countries. Three foreign shows based on "Sesame Street" have also appeared. In Spanish, Portuguese, and German, the program uses songs, stories, jokes and pictures to give children a basic understanding of numbers, letters and human relations.
Why has " Sesame Street" been so much more successful than the other children’s shows? Many reasons have been suggested the educational theories of its creators, the skillful use of a variety of TV tricks and the famous stars on " Sesame Street" , etc. (28) But the most important reason for its success may be that it makes every child watching it be able to find himself learning, and he wants to learn more.
26. What is "Sesame Street" according to the passage?
27. What do we learn from the research of " Sesame Street" ?
28. What’s the most important reason for the success of the show?
选项
A、Children have learned a lot from watching it.
B、It is very popular around the world because it is funny.
C、Only American children like watching it.
D、Teachers don’t think it is helpful to children.
答案
A
解析
题干询问通过对“芝麻街”这个电视节目的调查研究可以得到什么结论。文中指出,凋查研究表明,不同背景的孩子都从观看这个节目中受益。A)中的learn a lot from…与文中的benefit from…含义相近,故为答案。
转载请注明原文地址:https://tihaiku.com/zcyy/3448351.html
相关试题推荐
[originaltext]Thereseemsnevertohavebeenacivilizationwithouttoys,b
[originaltext]Thereseemsnevertohavebeenacivilizationwithouttoys,b
[originaltext]Thereseemsnevertohavebeenacivilizationwithouttoys,b
[originaltext]Manyloverspromisetobetogetherforever,inlifeandinde
[originaltext]Manyloverspromisetobetogetherforever,inlifeandinde
[originaltext]Manyloverspromisetobetogetherforever,inlifeandinde
[originaltext]W:Dad!M:Yes?What’sthematter,Mary?W:I’mwonderingifIsh
[originaltext]W:Dad!M:Yes?What’sthematter,Mary?W:I’mwonderingifIsh
[originaltext]M:Thisisit.Iknowthatitissmallerthanyouwanted,butit
[originaltext]M:Thisisit.Iknowthatitissmallerthanyouwanted,butit
随机试题
Inwhatwaysdopeopleinyourcountryshowpoliteness? Chinahasbeenacountr
Cultureshockisapainfulexperiencewegothroughwhenweencountermanyn
岩体完整程度的定量指标用( )表达。A.岩体完整系数 B.岩体体积节理数
民事主体以所有的意思占有无主动产而取得其所有权的法律事实称为( )。A.生产
基金由( )及其投研团队管理,客户只要根据不同类型基金的收益与风险特征选择适合
( )以金融资产为交易对象,对经济活动的各个方面都有着深刻影响。A.法律环境
某教师在讲解朱自清的《荷塘月色》时,谈及朱自清的散文有“抒情型”与“叙事型”的区
患者胸骨下部显著前突,左、右胸廓塌陷,肋骨与肋软骨交界处变厚增大,上下相连呈串珠
在城市用水量预测方法中,既可用于总体规划,也可用于详细规划的是()。A.人均
一般资料:求助者,女性,38岁,公司职员。 案例介绍:求助者与丈夫相识时虽然知
最新回复
(
0
)