首页
登录
职称英语
[originaltext] There seems never to have been a civilization without toys, b
[originaltext] There seems never to have been a civilization without toys, b
游客
2024-02-17
67
管理
问题
There seems never to have been a civilization without toys, but when and how they developed is unknown. They probably came about just to give children something to do. In the ancient world, as in today’s world, most boys played with some form of toy and most girls with another. (26) In societies where social roles are rigidly determined, boys imitate their play after the activities of their fathers and girls after the tasks of their mothers. Boys and girls are being prepared, even in play, to step into the roles and responsibilities of the adult world. (27) What is remarkable about the history of toys, is not how they changed over the centuries, but how they remained the same. Changes have come mostly in terms of craftsmanship, mechanics, and technology. Generally the same kinds of toys appeared around the world. Variations depended on local customs and ways of life because toys imitate their surroundings. Nearly every civilization had dolls, little weapons, toy soldiers, tiny animals and vehicles. (28) Toys can be regarded as an art form, as they have not been subjected to technological leaps that characterize inventions for adult use. The progress from the wheel to the oxcart to the automobile is a direct line of way up. The progress from a doll used by a baby in 3000 BC to one used by an infant today, however, is not characterized by invention. Each doll is the product of the artistic tastes of the times and subject to the limitations of available materials.
选项
A、The progress of toys follow a direct line of rising.
B、Toys also appeal greatly to adults.
C、Toys are not characterized by technological progress.
D、Toys reflect the pace of social progress.
答案
C
解析
文中说Toys can be regarded as an art form, as they have not been subjected to technological leaps,值得注意的是文中的第二个as作为连词引导原因定语从句,其后的内容往往成为考点。本题正是如此,C的说法正是as后面从句内容的同义表达。类似的连同还有:so, because, therefore等。
转载请注明原文地址:https://tihaiku.com/zcyy/3457835.html
相关试题推荐
[originaltext]Childhoodpovertyhasbothimmediateandlastingnegativeeff
[originaltext]Nowadayspeoplebuildpondsmainlyforfishingandswimminga
[originaltext]Nowadayspeoplebuildpondsmainlyforfishingandswimminga
[originaltext]IntheMiddleAges,theItaliancityofVeniceassumeditsro
Whatdoesthewomanmainlytalkabout?[originaltext]M:Today.asourgueston
[originaltext]ThequestforSuccessalwaysbeginswithatarget.AsYogiBe
[originaltext]W:WhyBob.Yourpoorleg!Canyoutellmewhathappened?M:Ibr
[originaltext]W:WhyBob.Yourpoorleg!Canyoutellmewhathappened?M:Ibr
[originaltext]W:WhyBob.Yourpoorleg!Canyoutellmewhathappened?M:Ibr
[originaltext]W:WhyBob.Yourpoorleg!Canyoutellmewhathappened?M:Ibr
随机试题
假定你是李明。伦敦银行(BankofLondon)的Williams先生即将结束为期一周的访问,请你帮助他安排回程,并据此写张便条留在他房间。
•Lookatthenotesbelow.•YouwillhearanintroductiontotheFarmers’Market
Tourism(旅游)wasnotalwaysasimportantasitistoday.Inthepastonlyrich
Thebesttitleforthispassageis______.[br]Whoshouldbeblamedforthedea
WhichofthefollowingdetailsaboutthenewsisINCORRECT?[originaltext]Fe
Ridingmybicyclehomefromschool,________asIwentaroundthecorner.A、acarh
某汽车销售公司为增值税一般纳税人,2019年1月进口小汽车20辆,海关审定的完税
Whichofthefollowingdonotbelongto
党的十八大报告指出,建立健全重大决策社会稳定风险评估机制,强化公共安全体系和企业
专业施工队能连续作业、不同专业队伍之间能实现最大限度合理搭接,单位时间内资源投入
最新回复
(
0
)