首页
登录
职称英语
【B1】 [br] 【B9】 [originaltext] According to UK government figures, English lit
【B1】 [br] 【B9】 [originaltext] According to UK government figures, English lit
游客
2024-02-12
61
管理
问题
【B1】 [br] 【B9】
According to UK government figures, English literature graduates get into employment slightly less quickly than science graduates. But many more use their degree as a platform for further study. Even without this, large numbers find their way into managerial jobs, especially in sectors like media, advertising, human resources and publishing.
"An English literature graduate should have the skills to analyze situations in depth, to argue a case based on evidence, and to understand human actions and what motivates them. It helps students reach out to different cultures," says Roger Knight, a senior lecturer at Leicester University and a former president of the English Association. "That’s why literature is regarded as a vital part of the curriculum in Britain. It deepens language skills and broadens understanding of the world."
"Taking a degree in literature means that you are exposed to the work of people who were masters of language. But they were also masters of human psychology, who saw deep into the human mind and put down what they saw with great beauty," says Roger.
A degree in English literature offers more than just work skills. It offers wisdom as well, and the world could surely do with more of that.
选项
答案
That’s why literature is regarded as a vital part of the curriculum in Britain
解析
转载请注明原文地址:https://tihaiku.com/zcyy/3445520.html
相关试题推荐
Whatisthemainideaofthispassage?[br]Whyarepoliticians,governmentoffi
[originaltext]InGreeceonlyrichpeoplewillrestinpeaceforeverwhenth
[originaltext]InGreeceonlyrichpeoplewillrestinpeaceforeverwhenth
[originaltext]Theteacherhasaverypeculiarjob.Itiseasyinsomeways,
[originaltext]Wespentadayinthecountry,pickingwildflowers.Ourcar
[originaltext]Wespentadayinthecountry,pickingwildflowers.Ourcar
[originaltext]Wespentadayinthecountry,pickingwildflowers.Ourcar
[originaltext]M:Hi,MissRowling,howoldwereyouwhenyoustartedtowrite?
[originaltext]M:Hi,MissRowling,howoldwereyouwhenyoustartedtowrite?
[originaltext]Formanyyears,T-shirtsweresimpleshort-sleevedundershirt
随机试题
ThePressConferenceThepressconferencehascertainadvantage
Forcenturies,immigrantshavecometoAmericaseekingthepromiseoflife,
[originaltext]W:I’msorry,Sir.TheplanefromNewYorkisbehindscheduleas
提到中国文化就不能不提到中国饮食。中国的菜肴很丰富,种类繁多,源自中国56个民族(nationality)和广大的地域。中国北方多以面食为主,南方多以米
患者外伤后,面色晦暗,头痛头晕,头痛经久不愈,痛如锥刺、痛处固定,或健忘,失眠,
盐酸哌替啶属于A:解热镇痛药 B:麻醉性镇痛药 C:镇静催眠药 D:中枢兴
刘某40岁时投保终身死亡保险,保险金额为10万元,同时投保医疗保险(无免赔约定)
(2012年真题)某企业2017年度生产经营用房原值12000万元;幼儿园用
(2020年12月真题)下列客体中,受知识产权法律制度保护的是()。A.产品
资产负债表中的负债项目是按照债务的()顺序排列。A.金额的大小 B.流动性的
最新回复
(
0
)