首页
登录
职称英语
[originaltext] When couples get married, they usually plan to have children.
[originaltext] When couples get married, they usually plan to have children.
游客
2024-02-09
83
管理
问题
When couples get married, they usually plan to have children. Sometimes, however, a couple can not have a child of their own. In this case, they may decide to adopt a child. In fact, adoption is very common today. There are about 60,000 adoptions each year in the United States alone. Some people prefer to adopt infants, others adopt older children. Some couples adopt children from their own countries. Others adopt children from foreign countries. (7) In any case, they all adopt children for the same reason: they care about children and want to give their adopted child a happy life. Most adopted children know that they are adopted. Psychologists and child-care experts generally think this is a good idea. However, many adopted children or adoptees have very little information about their biological parents. (8)As a matter of fact, it is often very difficult for adoptees to find out about their birth parents, because the birth records of most adoptees are usually sealed. The information is secret, so no one can see it. Naturally, adopted children have different feelings about their birth parents. Many adoptees want to search for them, but others do not. (9)The decision to search for birth parents is a difficult one to make. Most adoptees have mixed feelings about finding their biological parents. (10)Even though adoptees do not know about their natural parents, they do know that their adopted parents want them, love them and will care for them.
7. According to the speaker, why do some couples adopt children?
8. Why is it difficult for adoptees to find out about their birth parents?
9. Why do many adoptees find it hard to make the decision to search for their birth parents?
10. What can we infer from the passage?
选项
A、Early adoption makes for closer parent-child relationship.
B、Most people prefer to adopt children from overseas.
C、Understanding is the key to successful adoption.
D、Adoption has much to do with love.
答案
D
解析
推理判断题。文章最后提到,即使被收养的孩子对生身父母不了解,但他们知道养父母需要他们,爱他们并会照顾他们。故答案选 D。
转载请注明原文地址:https://tihaiku.com/zcyy/3436915.html
相关试题推荐
[originaltext]M:It’sgoodtoseeyouback.HowwasyourtriptoArizona?Didy
[originaltext]Inthenextfewdecades,peoplearegoingtotravelverydiff
[originaltext]Inthenextfewdecades,peoplearegoingtotravelverydiff
[originaltext]AsmalldogbroughtdisastertoasmallEnglishtownlastwee
[originaltext]AsmalldogbroughtdisastertoasmallEnglishtownlastwee
[originaltext]AsmalldogbroughtdisastertoasmallEnglishtownlastwee
[originaltext]SixtimesdefendingTourdeFranceWinnerLanceArmstrong(26)
[originaltext]SixtimesdefendingTourdeFranceWinnerLanceArmstrong(26)
[originaltext]SixtimesdefendingTourdeFranceWinnerLanceArmstrong(26)
[audioFiles]audio_eufm_103(20106)[/audioFiles]A、Cargo.B、Adults.C、Children.D、
随机试题
Formostkindsofactivities,alargegroupofpeoplecanaccomplishmorean
HowtowritecontactdetailsinyourCV?Printyournamein
Thirtyyearsago,anyoneblaminglonelinessforphysicalillnesswouldhave
引起过期妊娠原因,大多学者认为与什么有关A.缺乏胎盘硫酸酯酶 B.雌/孕比例失
音乐的审美功能。
证券产品买进时机选择的策略有( )。 Ⅰ.辨别买进时机 Ⅱ.买入时机比买何
发包人与承包人因建设工程质量发生争议,双方同意交仲裁机构仲裁。仲裁机构作出裁决书
各种运输方式内外部的各个方面的构成和联系,就是( )。 A.运输系统
下列要求中,属于环境类别为五类的钢筋混凝土耐久性基本要求的有( )。A.混凝土
地下水补给区与分布区不一致的是( )。A.基岩上部裂隙中的潜水 B.单斜岩溶
最新回复
(
0
)