首页
登录
职称英语
[originaltext] Is it true that you will feel very excited and happy when you
[originaltext] Is it true that you will feel very excited and happy when you
游客
2024-02-09
33
管理
问题
Is it true that you will feel very excited and happy when you go to live in a new country? And will your life in this new country always be wonderful and exciting? Some specialists say that it is not easy to adjust to life in a new culture. They call the feeling which people experience when they come to a new environment "culture shock". Then, when the freshness wears off, they begin to hate the city, the country, the people, the apartment, and everything else in the new culture.(30)In the final stage of culture shock, the newcomers begin to adjust to their surroundings and, as a result, enjoy their life more. Who experiences culture shock? Everyone does in some form or another. But culture shock comes as a surprise to most people. A lot of times,(31)people with the worst culture shock are the people who never had any difficulties in their own countries. They were active and successful in their community. They had hobbies that they enjoyed. When they come to a new country, they do not have the same established positions or hobbies. They find themselves without a role, almost without an identity. They have to build a new self-image.
29. How does a person who is going abroad usually feel?
30. What do we learn about newcomers at the last stage of culture shock?
31. Who are usually the people with the worst culture shock?
选项
A、The people who had no hobbies in their own culture.
B、The people who had high position in their own culture.
C、The people who never had any difficulties in their own culture.
D、The people who were not active and successful in their own culture.
答案
C
解析
事实细节题。根据短文,经历最严重的文化冲击的人是在自己国家从没遇到过困难的人。
转载请注明原文地址:https://tihaiku.com/zcyy/3436278.html
相关试题推荐
[originaltext]Therearemanytheoriesaboutthebeginningofdramainancie
[originaltext]Thereareseveraldifferentwaysinwhichapersonmaybecome
[originaltext]Thisisthecentraldistrictandit’s11o’clockatnighttim
[originaltext]W:Jim,Ihaven’tseenyouforalongtime.Howareyourecently?
[originaltext]W:Jim,Ihaven’tseenyouforalongtime.Howareyourecently?
[originaltext]W:Jim,Ihaven’tseenyouforalongtime.Howareyourecently?
[originaltext]W:It’salovelyday,isn’tit?M:Yes,niceandsunny,withafr
[originaltext]W:It’salovelyday,isn’tit?M:Yes,niceandsunny,withafr
[originaltext]W:You’realwaysworkingaroundthehouseonweekends.Youmuste
[originaltext]W:You’realwaysworkingaroundthehouseonweekends.Youmuste
随机试题
[originaltext]W:Goodevening!Welcometoourprogram.OurguesttodayisMr.T
Howhighisthepricewewouldpayforjustice?[br][originaltext]Asenseofj
Sheisas_______ashermotherisbeautiful.A、plainB、commonC、dullD、humbleA根
Hequickenedand______hiswalkingpaceasheheardtheannouncementinthelou
舌底部肿瘤,胞浆富含嗜酸性颗粒的是:()A.颗粒细胞瘤 B.腺泡状软组织肉
为有效应对突发事件导致银行运营中断而采取的管理活动称为()。A.业务连续性管
某同学分别在距地面不同高度h1、h2处将一小球以大小v1和v2的水平速度抛出,小
《证券投资基金销售管理办法》作出规定,要求基金销售机构应当注重根据投资者的(
对于高压缩性地基土上的框架结构和剪力墙结构,常规设计的结果是()。A.
根据《民法典》规定,关于表见代理和无权代理的说法,正确的是()。A.行为人没有
最新回复
(
0
)