首页
登录
职称英语
[originaltext] Some psychologists maintain that mental acts such as thinking
[originaltext] Some psychologists maintain that mental acts such as thinking
游客
2024-02-08
73
管理
问题
Some psychologists maintain that mental acts such as thinking are not performed in the brain alone, but that one’s muscles also participate. It may be said that we think with our muscles in somewhat the same way as we listen to music with our bodies.
You surely are not surprised to be told that you usually listen to music not only with your ears but also with your whole body. Few people can listen to music that is more or less familiar without moving their body or more specifically, some parts of their body. Often when one listens to a concert on the radio, he is tempted to direct the orchestra even though he knows there is a competent conductor on the job.
Strange as this behaviour may be, there is a very good reason for it. One cannot derive all possible enjoyment from music unless he participates, so to speak, in its performance. The listener "feels" himself to the music with more or less noticeable motions of his body. The muscles of the body actually participate in the mental process of thinking in the same way, but this participation is less obvious because it is less noticeable.
Questions 19 to 21 are based on the passage you have just heard.
19. According to the passage, what do some psychologists maintain about thinking?
20. Why do people move their body while listening to familiar music?
21. What is the passage mainly about?
选项
A、It is obviously a mental process.
B、It is more of a physical process than a mental action.
C、It is a process that involves one’s entire body.
D、It involves the muscles as well as the brain.
答案
D
解析
选项中的mental process/action,physical process和muscles as well as the brain表明,本题可能与人的思想活动或身体活动有关。短文开头就提到,一些心理学家认为人在进行类似思考这样的脑力活动时,不是只有大脑参与,人的肌肉也参与,故答案为D)。
转载请注明原文地址:https://tihaiku.com/zcyy/3432491.html
相关试题推荐
[originaltext]Inmanybusinesses,computershavelargelyreplacedpaperwork
[originaltext]Inmanybusinesses,computershavelargelyreplacedpaperwork
[originaltext]Inmanybusinesses,computershavelargelyreplacedpaperwork
[originaltext]Inmanybusinesses,computershavelargelyreplacedpaperwork
[originaltext]Teamsofteachersandschooladministratorsfromatleastfou
[originaltext]SteveNicholshasawaywithbirds.ThefounderoftheUK’sN
[originaltext]SteveNicholshasawaywithbirds.ThefounderoftheUK’sN
[originaltext]M:HiTracy!Whatdoyouthinkofourclassonchildren’sliterat
[originaltext]W:Goodafternoon,sir.AnythingIcandoforyou?M:Yes,I’dli
[originaltext]W:Haveyoufinishedreadingmyresearchreport?Iputitonyour
随机试题
Tounderstandthemarketingconcept,itisonlynecessarytounderstandthe
John:Whydon’twejustgooutforacoffee?Steve:______I’vepromisedmyself
Whenshouldpeoplebemadetoretire?55?65?Shouldtherebeacompulsory
Worldleadersneedtotakeactionontheenergycrisisthatistakingshape
[originaltext]W:I’llmakeyourflightreservationsbyphonenowandthenwrite
旅游大巴司机张某在倒车时操作失误,撞上李某新买的轿车,致其严重受损,李某因处理事
2015年5月11日,中国人民银行对金融机构存贷款利率浮动区间进行了调整,调整为
绘制1︰2.5万、1︰5万地形图时,针对整齐排列、成行列分布的一片单幢房屋,下列
期货公司董事、监事和高级管理人员受到非法或者不当干预,不能正常依法履行职责,导致
(2015年真题)关于矩阵组织缺点的说法,错误的是()。A.组织的稳定性差
最新回复
(
0
)