首页
登录
职称英语
Housing officials say that lately they are noticing something different: stu
Housing officials say that lately they are noticing something different: stu
游客
2024-02-07
70
管理
问题
Housing officials say that lately they are noticing something different: students seem to lack the will, and skill, to address some ordinary conflicts. "We have students who are mad at each other and they text each other in the same room," says a teacher. "So many of our roommate conflicts are because kids don’t know how to negotiate a problem. "
And as any pop psychologist will tell you, bottled emotions lead to silent seething(不满)that can boil over into frustration and anger. At the University of Florida, emotional outbursts occur about once a week, the university’s director of housing and residence education says. "It used to be: ’Let’s sit down and talk about it,’" he says. "Over the past five years, roommate conflicts have intensified. The students don’t have the person-to-person discussions and they don’t know how to handle them. " The problem is most dramatic among freshmen; housing professionals say they see improvement as students move toward graduation, but some never seem to catch on, and they worry about how such students will deal with conflicts after college.
Administrators speculate that reliance on cellphones and the Internet may have made it easier for young people to avoid uncomfortable encounters. Why express anger in person when you can vent in a text? Facebook creates even more friction as complaints go public. "Things are posted on someone’s wall on Facebook: ’Oh, my roommate kept me up all night studying,’ " says Dana Pysz, an assistant director in the office of residential life at the University of California, Los Angeles. "It’s a different way to express their conflict to each other. " In recent focus groups at North Carolina State University, dorm residents said they would not even confront noisy neighbors on their floor.
Administrators point to parents who have fixed their children’s problems their entire lives. Now in college, the children lack the skills to attend to even modest conflicts. Some parents continue to intervene on campus. [br] According to the passage, we can conclude that cellphones and the Internet______.
选项
A、make our life more convenient
B、make person-to-person communication easier
C、enable frustration to burst out easier
D、enable students to avoid uncomfortable meetings
答案
D
解析
细节辨认题。由定位句可知,对手机和网络的依赖使得年轻人更容易逃避那些令人不舒服的会面,故D)“让学生能够避开令人不舒服的会面”为正确答案。
转载请注明原文地址:https://tihaiku.com/zcyy/3430553.html
相关试题推荐
Accordingtosociologists,thereareseveraldifferentwaysapersonmaybec
Accordingtosociologists,thereareseveraldifferentwaysapersonmaybec
Accordingtosociologists,thereareseveraldifferentwaysapersonmaybec
Accordingtosociologists,thereareseveraldifferentwaysapersonmaybec
[originaltext]M:I’dlovetoreadadifferentstyleofthenovelforachange.
[originaltext]M:I’dlovetoreadadifferentstyleofthenovelforachange.
[originaltext]M:I’dlovetoreadadifferentstyleofthenovelforachange.
[originaltext]M:I’dlovetoreadadifferentstyleofthenovelforachange.
[originaltext]W:Mr.Brown,I’dliketotalktoyouaboutsomethingthatisget
[originaltext]W:Mr.Brown,I’dliketotalktoyouaboutsomethingthatisget
随机试题
Onedayalittleboycomesintoashopand【C1】______theshopassistant,“Iwa
Thereisnoalternative,thepresidentmustapprovethebillifCongresspasses
Abouttwo-thirdsoftheworld’spopulationisexpectedtoliveincitiesbyt
Whileskyscraperofficesandelegantapartmentblocksremainthepublicfaceof
1、-2
对于受到高斯白噪声干扰的连续信道,若增加信道带宽B,则信道容量C无限制地增
目前钢结构除少数直接承受动力荷载结构的连接外,其构造简单,节约钢材,加工方便,易
以下不属于QDII基金投资范围的是()。A.住房按揭支持证券 B.可转换债券
A.49/16kN,19/16kN,14/16kN B.1kN,1kN,5kN
甲因急需一笔资金进口服装,找到同乡乙,向其借款人民币50万元。乙要求甲提供担
最新回复
(
0
)