首页
登录
职称英语
In London, over half of the homes built between 1919 and 1980 had one garage
In London, over half of the homes built between 1919 and 1980 had one garage
游客
2024-02-04
47
管理
问题
In London, over half of the homes built between 1919 and 1980 had one garage. But many are becoming needless. Between 2002 and 2012 the proportion of vehicles kept in garages at night dropped from 22% to 14% . This is in part because some households now have more cars than garage space. But it is also because big modern cars do not fit in older garages, says David Leibling, a transport expert. Few rust when left outside, and many are more difficult to steal: between 2003 and 2013 the number of vehicle being stolen in England and Wales fell 76% . Instead, garages now solve a different set of problems.
Householders unable to move to larger homes have taken to filling their garages with unnecessary and unwanted things. Some garages have been converted for aging parents for their convenience, says Paul Bishop, who runs a garage conversion company in Bedfordshire. Also, some young people unable or unwilling to leave home may have an option to live in the garage. In addition, a garage may be rented to young folks fond of music. It is, more often than not, an ideal place to freely play music.
However, many publicly owned garages lie empty. Of the 6,000 garages owned by Hackney council, around 40% are free. Over 3,000 garages owned by ten housing associations are unused and the land they take up is unfit for building homes upon, says Steve O’Connell, a councilor(议员)at the London Assembly. He thinks they could be turned into small offices. That has already happened in places such as Berlin.
Nevertheless converting garages can be troublesome, says Bill Hodgson of University College London. Few councils are enthusiastic enough to truly support the idea and put it into practice. A recent proposal to turn some garages in north London into shelters for the homeless has been rejected: councillors feared that local residents would not approve. Getting planning permission can be complex, and developing on local authority land is often faced with various kinds of problems. Like the garages themselves, these plans may be useless and abandoned. [br] What does Paul Bishop say about garage conversion?
选项
A、The converted garages provide an easy life for old parents.
B、It is more difficult to convert the garage for aging people.
C、Empty garages can be used to settle social problems.
D、Aging parents fill their garages with useless things.
答案
A
解析
事实细节题。本题考查保罗·比绍普提及的车库改造的信息。原文第二段第二句提到,有一些车库被改造,专为上了年纪的父母提供便利。由此可知,改造后的车库使年老的父母生活便利,故答案为A)。B)“为老年人改造车库更困难”,原文未提及,故排除;C)“空闲的车库可以用来解决社会问题”,第一段末句提到,如今的车库却用来解决一连串不同的问题。但保罗·比绍普并未提及是社会问题,故排除;D)“上了年纪的父母在车库里堆满了无用的东西”,第二段第一句提到,无法搬去更大房屋的家庭养成了将不必要和不想要的杂物堆放到车库的习惯,并非是上了年纪的父母堆放的,而且这也不是保罗·比绍普提及的信息,故排除。
转载请注明原文地址:https://tihaiku.com/zcyy/3422509.html
相关试题推荐
RecentlytheBarbicanmuseuminLondonheldanexhibitioncalledtheRainRo
RecentlytheBarbicanmuseuminLondonheldanexhibitioncalledtheRainRo
RecentlytheBarbicanmuseuminLondonheldanexhibitioncalledtheRainRo
RecentlytheBarbicanmuseuminLondonheldanexhibitioncalledtheRainRo
ResearchersattheLondonSchoolofHygieneandTropicalMedicinepublished
ResearchersattheLondonSchoolofHygieneandTropicalMedicinepublished
[originaltext]M:Carol,didyoutakethecartothegaragetoday?W:Yes,Idid
RecentlytheBarbicanmuseuminLondonheldanexhibitioncalledtheRainRo
RecentlytheBarbicanmuseuminLondonheldanexhibitioncalledtheRainRo
RecentlytheBarbicanmuseuminLondonheldanexhibitioncalledtheRainRo
随机试题
Detailsofclimbingclub:[br]meets________[originaltext]R:Ohwell,asIsaid
Dreiser’sTrilogyofDesireincludesthreenovels.TheyareTheFinancier,TheT
Thelocalgovernmentistryingtoraisemoneyto______(modern)thecity’spubli
下列不属于对比剂轻度过敏反应的是A.面部潮红 B.皮肤瘙痒 C.恶心 D.
A.肺动脉瓣区第二音固定分裂 B.肺动脉瓣第二音降低 C.肺动脉瓣第二音亢进
女,23岁,间断四肢抽搐发作伴意识丧失2年,1小时前复发,神志不清,先后抽搐3次
服务对象:“我要是考不上研究生,我妈妈会非常不高兴,那真可怕!” 社会工作者:
(2016年真题)各管理层拥有的决策权情况反映了组织集权程度,具体情况包括(
投资者放弃当前消费而投资,应该得到相应补偿,其要求的必要收益率包括()。A:通货
构造较简单,传热面积可根据需要而增减,双方的流体可作严格的逆流。用于传热面积不太
最新回复
(
0
)