首页
登录
职称英语
[originaltext] A UN agency says there are major funding gaps in efforts to h
[originaltext] A UN agency says there are major funding gaps in efforts to h
游客
2024-02-02
49
管理
问题
A UN agency says there are major funding gaps in efforts to help the agricultural sector adapt to climate change. The Food and Agriculture Organization, the FAO, says this could affect food security. The warning comes as the UN Climate Change Conference continues in Cancun, Mexico.
The World Bank estimates it will cost about $2.5 billion a year—for the next 40 years—to help agriculture in developing countries adapt to climate change. Other estimates say costs could run as high as $14 billion a year.
However, the FAO says, "Available financing mechanisms are substantially insufficient to meet the climate change and food security challenges faced by the agricultural sector." This, despite the fact that the FAO says there are many examples of how agriculture can become more.
3. According to the world bank, how much does it cost to tackle agricultural challenges yearly?
4. According to FAO, what is the problem faced by the agricultural sector?
选项
A、Lack of knowledge of climate change.
B、Not enough examples to follow.
C、Shortage of agricultural experts.
D、Insufficient financing mechanisms.
答案
D
解析
FAO指出,现有的融资机制远不能应对农业部门所面临的气候变化及食品安全挑战(Availablefinancing mechanisms are...insufficient),这就是农业部门所面临的问题,D项复现了原文,只不过是将原文句子简化成短语了。
转载请注明原文地址:https://tihaiku.com/zcyy/3416496.html
相关试题推荐
[originaltext]M:Didyoureallygiveawayallyourfurniturewhenyoumovedint
[originaltext]M:Didyoureallygiveawayallyourfurniturewhenyoumovedint
[originaltext]M:IjustreceivedanE-mailfromoneofmyformerclassmates.I
[originaltext]M:IjustreceivedanE-mailfromoneofmyformerclassmates.I
[originaltext]M:IjustreceivedanE-mailfromoneofmyformerclassmates.I
[originaltext]M:IjustreceivedanE-mailfromoneofmyformerclassmates.I
[originaltext]M:IjustreceivedanE-mailfromoneofmyformerclassmates.I
[originaltext]M:IjustreceivedanE-mailfromoneofmyformerclassmates.I
[originaltext]CountyfairsareatraditioninNewEnglandtowns.Theyoffer
[originaltext]CountyfairsareatraditioninNewEnglandtowns.Theyoffer
随机试题
Wheneverthegovernmentincreasespublicservices,______becausemoreworkersar
...thatisgatheringominousanddestructivepotentialevenaswegatherhere.……
Telecommuting—substitutingthecomputerforthetriptothejob—hasbeenha
Competitionwithresearchinuniversitiesisveryharmfultoteaching.There
Howdidtheearlypeopledotheircounting?Atfirst,theydidalltheircou
Thefewremainingpocketsofresistancewerefinally______intosubmissionbyth
审计师对采购职能的审计目标之一,是确定延迟支付提供现金折扣的供货商发票所带来的成
某混凝土试块强度值不满足规范要求,但经法定检测单位对混凝土实体强度经过法定检测后
关于玻璃器皿的洗涤,错误的是()。A.不是任何玻璃器皿都需要用洗涤剂和铬酸洗液
2012年单项选择:人的高级心理机能是在一定社会历史文化背景下,借助语言,通过人
最新回复
(
0
)