首页
登录
职称英语
[originaltext] This first Saturday night of March, at eight thirty, all the
[originaltext] This first Saturday night of March, at eight thirty, all the
游客
2024-02-01
73
管理
问题
This first Saturday night of March, at eight thirty, all the lights will be shut off at the Tokyo Tower in Japan. The Brandenburg Gate in Berlin and the Eiffel Tower in Paris are also expected to go dark. So is the Empire State Building in New York and buildings in other cities around the world. The lights will stay off for one hour for an event called Earth Hour.(19)The observance is organized by a conservation group, the World Wide Fund for Nature, also known as the World Wildlife Fund. Again,(20)people are being urged to turn off their lights for one hour to call attention to the issue of climate change. The group says climate change is one of the greatest threats facing wildlife and nature. The first Earth Hour was held in 2007 in Sydney, Australia. Organizers said more than 2 000 businesses and 2 million people took part. Since then, Earth Hour has grown into an international event. People in more than 4 000 cities in 88 countries took part last year. Organizers say more than 100 countries and territories have promised their official support this year.(21)This will be the first Earth Hour for countries including Kuwait, Nepal, Cambodia and Panama. At least 19 of the 50 American states are planning to take part in this year’s Earth Hour observance. The event organizers recently announced that one of the latest states to join was Missouri. The governor of the state has agreed to shut off the lights in the dome of the state capitol building.
19. What does the speaker say about the event Earth Hour?
20. Why do people hold the event Earth Hour?
21. According to the passage, which country will take part in the Earth Hour for the first time this year?
选项
A、To save the energy to help the poor.
B、To save money for more meaningful things.
C、To make people cherish the time they have.
D、To raise people’s concern about climate change.
答案
D
解析
本题问的是人们为什么要举办地球一小时活动。短文中提到举办这一活动是为了引起人们对气候变化的注意,同时还指出气候变化是野生动物和大自然面临的最大威胁之一。
转载请注明原文地址:https://tihaiku.com/zcyy/3413217.html
相关试题推荐
[originaltext]Thecomputervirusisanoutcomeofthecomputerovergrowthi
[originaltext]Thecomputervirusisanoutcomeofthecomputerovergrowthi
[originaltext]Thecomputervirusisanoutcomeofthecomputerovergrowthi
[originaltext]WeddingsintheUnitedStatesvaryasmuchasthepeopledo.
[originaltext]W:Sir.you’vebeenusingtheonlinecatalogue(在线目录)forquiteawh
[originaltext]W:Sir.you’vebeenusingtheonlinecatalogue(在线目录)forquiteawh
[originaltext]M:Hey,Karen.Looklikeyougotsomesunthisweekend.W:Yeah,
[originaltext]M:Hey,Karen.Looklikeyougotsomesunthisweekend.W:Yeah,
[originaltext]M:Hey,Karen.Looklikeyougotsomesunthisweekend.W:Yeah,
[originaltext]W:Jack,wouldyouliketogototheclubwithustomorrownight?
随机试题
Wefindthatbrightchildrenarerarelyheldbackbymixed-abilityteaching.
Economicallyspeaking,arewebetteroffthanweweretenyearsago?Twentyy
细胞分裂素防止衰老是在转录水平上起作用的。
下列组织机构的标志与其名称对应正确的是:
Thechangeinthatvillagewasmiraculou
高热不退病人容易引起水钠代谢紊乱的类型是A.高渗性脱水 B.等渗性脱水 C.
请认真阅读下列材料.并按要求作答。 请根据上述材料完成下列任务: (1)结合
下列关于公众参与的主要理论表述错误的是( )。A.规划工作的视点逐渐由微观转向
满足安全需要的行为可以是( )。A.免受失业和经济危机的威胁 B.比竞争
在调查研究中,先将总体按照某种特征分成若干组群,然后在每组群中进行随机抽样的方法
最新回复
(
0
)