首页
登录
职称英语
[originaltext] The German chancellor Angela Merkel has condemned as poignant
[originaltext] The German chancellor Angela Merkel has condemned as poignant
游客
2024-01-31
75
管理
问题
The German chancellor Angela Merkel has condemned as poignant a wave of sexual assaults on women (5) during New Year celebrations in Cologne. (6) About 90 women say they were attacked. Similar incidents on a smaller scale also took place in the cities of Hamburg and Stuttgart. Eyewitnesses report chaotic scenes with dozens of crying women sworn at and attacked by gangs of aggressive drunk men. (7) One eyewitness says there were too few police officers for situation that was clearly out of control. The attackers are described as seemingly of North African appearances. Anti-migrant campaigners say this proves Germany is letting in too many refugees but officials say there is no evidence that the men were asylum-seekers.
5. When did the wave of sexual assaults on women happen?
6. How many women were attacked?
7. Is there any police officer for situation?
选项
A、About 18.
B、About 80.
C、About 19.
D、About 90.
答案
D
解析
新闻中提到,大约90名妇女声称曾被侵犯。故选D。
转载请注明原文地址:https://tihaiku.com/zcyy/3409541.html
相关试题推荐
[originaltext]Well,tocontinue,asImentionedearlier,thereisalsorese
[originaltext]Well,tocontinue,asImentionedearlier,thereisalsorese
[originaltext]SunSchoolinthetownofAshbertinEnglandisadayschool
[originaltext]Wedon’tchoosefriendsonthebasisofhowmuchmoneytheyh
[originaltext]M:CanIaskyouaboutyoureveningclass?Whatclassdoyougoto
[originaltext]M:CanIaskyouaboutyoureveningclass?Whatclassdoyougoto
[originaltext]M:CanIaskyouaboutyoureveningclass?Whatclassdoyougoto
[originaltext]M:Well,didyouenjoyit?W:Yes,IenjoyitmuchmorethatIth
[originaltext]M:Well,didyouenjoyit?W:Yes,IenjoyitmuchmorethatIth
[originaltext]M:Well,didyouenjoyit?W:Yes,IenjoyitmuchmorethatIth
随机试题
Whydoestheideaofprogressloomsolargeinthemodernworld?Surelybecau
Whatistoday’sweatherlike?[br][originaltext]Goodafternooneveryone,I
【S1】[br]【S2】And—But本题考查逻辑关系。此句和上句为转折关系,意为:虽然人们很早就对运动着迷,但是直到20世纪才能够捕捉和记录运动,故应将A
[originaltext]Officer:Mrs.Harrison(H),thanksverymuchforcomingdownh
下列关于普通混凝土的组成材料及其主要技术要求的相关说法中,正确的是()。A.一
《义务教育语文课程标准(2011年版)》对语文知识教学提出具体建议:帮助学生形
Thechangeinthatvillagewasmiraculou
关于“通知”这一文种,下列说法错误的是:() A.通知因其使用频率较高,故
(2014年真题)下列各项中,属于战略实施要解决的主要问题有( )。A.企业的
水泥土挡墙式适用于()。A.基坑侧壁安全等级宜为一级; B.基坑侧壁安全等级
最新回复
(
0
)