首页
登录
职称英语
[originaltext] Medical researchers have accused the manufacturers of baby mi
[originaltext] Medical researchers have accused the manufacturers of baby mi
游客
2024-01-30
62
管理
问题
Medical researchers have accused the manufacturers of baby milk formula of violating an international marketing code by giving free samples and gifts to health workers to promote their products in poor African countries. In a report published in the British Medical Journal, researchers in Africa accused companies of having ignored the code in countries such as Togo and Burkina Faso. The researchers found that the code had been violated by 40 products, many made by national and international manufacturers like Danone and Nestle. Some companies didn’t include a statement about the health benefits of breast-feeding or instructions for the appropriate preparation or storage of formula milk, or a warning against the health hazards of inappropriate use. And there were no instructions to help mothers make up the milk.
3 What were some baby milk companies accused of?
4 What information should be included in products of baby milk formula?
选项
A、Information about the health benefits of bottle-feeding.
B、Instruction for the appropriate preparation in two languages.
C、Information on how to choose the milk powder properly.
D、Instructions to help mothers make up the milk.
答案
D
解析
新闻在最后举例说明厂家各种不符合规范的做法,在最后提到没有指导母亲们如何配制婴儿配方奶(no instructions to help mothers make up the milk)。所以该信息应该在产品上标明的,D项复现原文,为正确答案。
转载请注明原文地址:https://tihaiku.com/zcyy/3405642.html
相关试题推荐
[originaltext]M:[12]MydoctorsaysIneedanoutsideinteresttogetmymindo
[originaltext]M:Iris,isthatyou?Ofalltheplacestorunintoeachother,I
[originaltext]TheheadoftheUnitedStatescentralbanksayssheexpectst
[originaltext]Fivechildrenareamong11peoplewhodrownedafteramigrant
[originaltext]WhenIfirstwenttoLondonasastudent,[23]Isatalonedur
[originaltext]WhenIfirstwenttoLondonasastudent,[23]Isatalonedur
[originaltext]Tokyoisoneofthoseplacesthatyoucanloveandhateatth
[originaltext]Tokyoisoneofthoseplacesthatyoucanloveandhateatth
[originaltext]Tokyoisoneofthoseplacesthatyoucanloveandhateatth
[originaltext]Howmanyofyoudrinkcola?Nearlyeveryone.[16]Didyouknow
随机试题
Readcarefullythefollowingexcerptonselfiesargument,andthenwriteyou
[audioFiles]audio_ehbm_j09002(20082)[/audioFiles]A、Theydon’tsellreturnticke
Inhisbook,__________(这位心理学家分析了很多准妈妈面临的困境).thepsychologistanalyzedthedilem
Heregretted______somuchtimeplayingthecomputergames.A、towasteB、wasted
鞍区CT扫描技术不包括A.疑颅内肿瘤侵入鞍区时,须加做常规头部扫描 B.横断位
国家主席习近平在G20汉堡峰会上对全球经济治理的建议极具针对性,加强宏观政策__
一住店客人未付房钱即想离开旅馆去车站。旅馆服务员揪住他不让走,并打报警电话。客人
甲公司的经营处于盈亏临界点,下列表述正确的是()。A.安全边际等于零 B.
下述临终关怀的特点中,正确的是:A.临终关怀的主要对象为临床患者 B.临终关怀
女孩,3岁,因发热半天,呕吐2次,半小时前突然面色发灰,四肢发冷,来院急诊。体检
最新回复
(
0
)