首页
登录
职称英语
[originaltext] An economic meeting on opportunities in China is expected to b
[originaltext] An economic meeting on opportunities in China is expected to b
游客
2024-01-29
74
管理
问题
An economic meeting on opportunities in China is expected to bring scholars, business leaders and government officials to Beijing next week. More than 800 participants are expected to attend 3-day Fortune Global Meeting which opens on Monday. More than 250 foreign companies including 76 of the Global 500 will be represented. The meeting is held annually by the US’ Fortune Magazine. This will be the meeting’s 10th year and third in China. Shanghai hosted it in 1999 and Hong Kong in 2001.
5. What is the theme of the meeting?
6. How many foreign companies will be represented in the meeting?
7. When was the first meeting held?
选项
A、over 250.
B、76.
C、500.
D、800.
答案
A
解析
信息明示题。由More than 250 foreign companies including 76 of the Global 500 will be represented.可知,250多个外国公司,其中包括76个全球500强的公司,将会出席这次活动。所以,参加这次活动的外国公司有250个,故选A。
转载请注明原文地址:https://tihaiku.com/zcyy/3402941.html
相关试题推荐
[originaltext]Machinesthatwalk,speakandfeelarenolongersciencefict
[originaltext]Machinesthatwalk,speakandfeelarenolongersciencefict
[originaltext]W:Goodmorning.Ipurchasedacomputerfromyourcompanylastmo
[originaltext]W:Goodevening!WelcometoourTalkShowprogram.Ourguesttod
[originaltext]W:Goodevening!WelcometoourTalkShowprogram.Ourguesttod
[originaltext]Tohelpourselvesandothers,it’simportanttoknowsomethin
[originaltext]Tohelpourselvesandothers,it’simportanttoknowsomethin
[originaltext]IntheUnitedStates,36statescurrentlyallowcapitalpunis
[originaltext]IntheUnitedStates,36statescurrentlyallowcapitalpunis
[originaltext]AccordingtoCharlesHarper,ChairmanofConAgra,theHealthy
随机试题
Avoideggs.Drink8glassesofwateraday.Eatingcarbswill(1).Nutritio
Anoldfriendfromabroad,whomIwasexpectingtostaywithme,【B1】______fr
MyViewonWhiteLies1.有人认为生活中需要善意的谎言2.有人认为任何形式的撒谎都是不对的行为3.我的看法
下列涉及遗传资源发明专利申请的说法,正确的是()。A.对违反法律的规定获取遗传资
在某基金公司的晨会上,投资经理A提到:“可以通过投资股票、债券、期货等来分散基金
设备支承在垫铁和二次灌浆层上,影响设备安装精度的因素有()。A、垫铁承载面积不够
共用题干 第三篇Sprained(扭伤)AnkleOneofthemos
沉锚效应,指的是人们在对某事物做出判断时,易受第一印象或第一信息支配,就像沉入海
各种运输方式内外部的各个方面的构成和联系,就是( )。 A.运输系统
要在Excel工作簿中同时选择多个不相邻的工作表,可以在按住()键的同时依次单击
最新回复
(
0
)