首页
登录
职称英语
[originaltext]We all know sleep matters for job performance as sleep affects at
[originaltext]We all know sleep matters for job performance as sleep affects at
游客
2024-01-29
75
管理
问题
We all know sleep matters for job performance as sleep affects attention, memory and cognition—important factors in the workplace. But (22)striking new research suggests the effect of additional sleep has a high monetary value. A paper from Matthew Gibson of Williams College and Jeffrey Shrader of the University of California at San Diego says (23)a one-hour increase in average weekly sleep increases wages by 1.3% in the short run and 5% in the long run.
Don’t think you can start to sleep more and you will instantly make more money. It’s more about the subtle interplay between how people schedule their lives, how much time they have available to sleep and how that affects worker performance and, ultimately, earnings. (24)To investigate how sleep affects worker wages, the researchers took advantage of a kind of natural experiment—sunset times across American time zones. They find that a one-hour increase in average weekly sleep in a location increases wages by 1.3% in the short run, which include changes of less than a year, and 5% in the long run. By moving to a location where a sunset is one hour earlier, a worker will make an additional $1,570 a year. A county that experiences a sunset one hour earlier has on average a 6% higher median home value, about $7,900 to $8,800, they say.
Not all of these wage differences are due directly to sleep, the researchers caution. (25)Some could be due to the cumulative influence of other people. If the workers around you are made slightly more productive by sleeping better, that could make your work more productive, too.
Questions 22 to 25 are based on the passage you have just heard.
22.What does the new research suggest?
23.What did a paper from the University of California say?
24.What natural experiment did the researchers take advantage of?
25.What else could lead to the wage differences except sleep?
选项
A、The surroundings.
B、The cumulative influence of other people.
C、The government’s intervention.
D、Social trend.
答案
B
解析
转载请注明原文地址:https://tihaiku.com/zcyy/3402520.html
相关试题推荐
[originaltext]MyfatherwokemeupearlyonemorningwhenIwasfourteen,a
[originaltext]MyfatherwokemeupearlyonemorningwhenIwasfourteen,a
[originaltext]Didyouknowthatthere’sakindofbirdthatcansew?Thisb
[originaltext]Didyouknowthatthere’sakindofbirdthatcansew?Thisb
[originaltext]Didyouknowthatthere’sakindofbirdthatcansew?Thisb
[originaltext]OnehundredandthirteenmillionAmericanshaveatleastone
[originaltext]Anearthquakemeasuring6.7ontheRichterscalehashitnort
[originaltext]Anearthquakemeasuring6.7ontheRichterscalehashitnort
[originaltext]Anearthquakemeasuring6.7ontheRichterscalehashitnort
[originaltext]Forseveralyears,humanresourcesdirectorPeteTapaskarsay
随机试题
Moneyreallycan’tbuyhappiness,accordingtoanewsurveyshowinglawyers
Whenthegiantbuilding______,alikelyorproperlocationwasselected.A、was
根据《民事诉讼法》的规定,对下列哪些行为的行为人,人民法院可以根据情节轻重予以罚
当发生临时报告所涉及的重大事项时,上市公司应当在最先触及的下列( )时点及时进
根据以下( )情况,可以判断保险投资基金“价格免疫”了。 Ⅰ保险投资基金有足
政府机构投资者参与证券投资的主要目的有( ) Ⅰ.调剂资金余缺 Ⅱ.实施宏
关于《中国药典》的叙述正确的是A、药典的增补本不具法律的约束力 B、由政府颁布
A.嫩蜜 B.中蜜 C.老蜜 D.蜜水 E.生蜜在蜂蜜的炼制中,适用于含
下列各项中,会导致企业实收资本或股本增加的有()。A.盈余公积转增资本
某网络计划中,工作A有两项紧后工作C和D,C、D工作的持续时间分别为
最新回复
(
0
)