首页
登录
职称英语
[originaltext] For several years, human resources director Pete Tapaskar say
[originaltext] For several years, human resources director Pete Tapaskar say
游客
2024-01-29
39
管理
问题
For several years, human resources director Pete Tapaskar says it’s been a challenge to fill all the jobs at his suburban Chicago-based technology company. Getting high skilled people is still a challenge.
Elizabeth Sue is principal policy analyst for the Chicago Metropolitan Agency for Planning, who studies Chicago’s recent immigration trends. She said "They are slowly moving into the south, especially Texas, and Atlanta, Georgia. What we are seeing right now is a substantially decreased total of international in-migrations. Prior to the recession we were between 50 and 60 thousand most years. Now, since 2010, we’ve been at about 23- to 24-thousand international in-migrations on a net basis." She says that dramatic drop—as much as two-thirds some years—contributes to Chicago’s overall still population growth.
Tapaskar says there are many reasons why immigrants choose to live in Southern states instead of Chicago. "The environment there is ideal for starting a business, could be the taxes there are low, and employers are getting a lot of benefits from the state government."
But Tapaskar says one thing that could bring new immigrants to Chicago is increasing the number of work visas that would attract the highly skilled tech workers his business needs.
5. What is the problem for the technology companies in Chicago?
6. What do we learn about international in-migrations in Chicago?
7. Why do immigrants choose southern states instead of Chicago?
选项
A、Getting high skilled people.
B、Promoting company’s technology.
C、Finding enough employees.
D、Increasing members of immigrants.
答案
A
解析
新闻的开头提到,一家在芝加哥郊区的公司的人力资源总监Pete Tapaskar说,他公司的所有空缺职位找到人并不容易,找到技术精湛的人才仍是一个挑战(getting high skilled people is still a challenge)。A复现新闻的内容,为答案。新闻并没有提到需要提升公司的技术,故B排除。科技公司缺少的是技术熟练的科技人员,C“找到足够的员工”不够具体。新闻通篇提到移民情况,但增加移民人数并非科技公司所需要解决的问题,故D也不对。
转载请注明原文地址:https://tihaiku.com/zcyy/3404593.html
相关试题推荐
[originaltext]M:Ouch,howcanthesandbesohotwhenthewater’sstillcold?
[originaltext]M:Ouch,howcanthesandbesohotwhenthewater’sstillcold?
[originaltext]M:Ouch,howcanthesandbesohotwhenthewater’sstillcold?
[originaltext]M:ThatisitIknowthatitissmallerthanyouwanted,butiti
[originaltext]M:ThatisitIknowthatitissmallerthanyouwanted,butiti
[originaltext]M:ThatisitIknowthatitissmallerthanyouwanted,butiti
[originaltext]SaudiArabiaisrunningoutofmoney.Thecashcrisisissot
[originaltext]ABritishadventurerhascompletedaheroic14,600-milefligh
[originaltext]Aroundtheworldmoreandmorepeoplearetakingpartindang
[originaltext]Smokingcanbeharmfultoyourhealth.Butwhydopeoplesmok
随机试题
下列哪种药物不适用于妇科腹腔镜检查的麻醉A.丙泊酚 B.异氟烷 C.依托咪酯
某地夏季炎热,冬季温暖且雨量充沛,则该地气候分区可划分为()。A.1-3-2
( )建立全国“旅游不文明行为记录”。单选A.国务院旅游主管部门 B.国务院文
下面谱例出自黎英海1975年的一首钢琴作品。其旋律取材于哪一首古曲( )A.《
治疗胎动不安,肝肾不足之痹痛的药物是A.独活 B.威灵仙 C.鸡血藤 D.
用于一般眼底检查的药物是A.后马托品 B.毛果芸香碱 C.哌仑西平 D.美
动火工作完毕后,动火执行人、消防监护人、动火工作负责人和运维许可人应检查现场有无
义务教育的基本内涵是:国家与社会有义务确保全体适龄儿童接受法定年限的学校教育、
下列关于球形红细胞的叙述,正确的是A.变形能力增大 B.脆性增大 C.沉降率
根据我国《公司法》规定,设立股份公司,关于其发起人的国籍和住所的限制表述正确的是
最新回复
(
0
)