首页
登录
职称英语
[originaltext] If you are someone who tends to focus on the negative, thinki
[originaltext] If you are someone who tends to focus on the negative, thinki
游客
2024-01-27
56
管理
问题
If you are someone who tends to focus on the negative, thinking positively may be a new skill for you. One way to keep a positive attitude about yourself is by writing down and saying several sentences. The sentences should be strong, supportive statements about yourself such as "I am a confident and capable person who can handle challenges." It’s hard to feel defeated when your self-talk is positive. Another technique for reducing stress is positive images. When confronted with a problem, try to imagine the outcome that you wart;. This technique is used by sport professionals with tremendous success. You too can champion your cause by mentally picturing positive results. Sometimes people are faced with unfortunate circumstances that cannot be changed. In these instances, it may help to think about some of the assets and resources that you have that can support you and help you cope, such as family, friends, skills, education, money and good health.
19. What is mainly discussed in the postage?
20. How can we imagine positively?
21. How should we face the unchangeable misfortune?
选项
A、We should try to talk with ourselves.
B、We should think about people Ihat can help us.
C、We should try to draw on a positive imagination
D、We should write down several positive sentences.
答案
B
解析
短文结尾处说,“想想你拥有的能够给你支持和帮助的资源可能会有所帮助,如家人,朋友……”,由此可以判断B(可以想想能帮助我们的人)正确。
转载请注明原文地址:https://tihaiku.com/zcyy/3398839.html
相关试题推荐
Childrenareadelight.Theyareourfuture.Butsadly,hiringsomeonetota
Childrenareadelight.Theyareourfuture.Butsadly,hiringsomeonetota
Childrenareadelight.Theyareourfuture.Butsadly,hiringsomeonetota
Childrenareadelight.Theyareourfuture.Butsadly,hiringsomeonetota
Childrenareadelight.Theyareourfuture.Butsadly,hiringsomeonetota
[originaltext]Almosttwo-thirdsofchildrenwanttheirparentstospendmore
[originaltext]Almosttwo-thirdsofchildrenwanttheirparentstospendmore
[originaltext]Liverpoolwasonlywell-knownasoneofBritain’slargestpor
[originaltext]Almosttwo-thirdsofchildrenwanttheirparentstospendmore
[originaltext]Almosttwo-thirdsofchildrenwanttheirparentstospendmore
随机试题
Lookatthenotesbelow.Someinformationismissing.Youwillhearapresentati
OnSeptember7,2001,a68-year-oldwomaninStrasbourg,France,hadhergal
WhatwasMattRyan’sfirstjob?[br][originaltext]Listentotheconversation,
[originaltext]W:It’samiraclethatRobertcameoutoftheaircrashalive.M:
吲哚美辛治疗动脉导管未闭的不良反应是A.肾衰竭 B.低血钠症 C.黄疸加重
某投资者投资10000元认购基金,认购资金在募集期产生的利息为3元,其对应的认购
下表为去年甲、乙两企业的生产经营情况,则下列说法正确的是()。 A.甲企业的
股份有限公司的经理行使的职权包括()。A:主持公司的生产经营管理工作,组织实施
(2015年真题)企业难以将某项变更区分为会计政策变更还是会计估计变更的,应将其
在T细胞活化中发挥重要作用的分子是A.CTLA-4 B.CD28 C.PD-
最新回复
(
0
)