首页
登录
职称英语
What was Matt Ryan’s first job? [br] [originaltext]Listen to the conversation,
What was Matt Ryan’s first job? [br] [originaltext]Listen to the conversation,
游客
2024-08-21
63
管理
问题
What was Matt Ryan’s first job? [br]
Listen to the conversation, mark each question as A, B, C or D according to what you hear.
W: Matt Ryan, could you tell me a bit about your background in your early career?
M: Sure. Well, it’s strange, really. At first I never thought about model-making as a career. Barely early on in my life, I worked for a television channel. I really wanted a full time job there. But the best I could get was holiday relief work, filling in for people while they were away. I started off in the photograph library. We had to collect pictures for the news and it was a good way of getting into the business.
W: How did your career come about?
M: I think it was an interesting time altogether, really. It was the sixties and everyone was talking about going to the moon. Where I was working we had photographs which were used in television reports on the subject. The scenes fascinated me and I thought "why not build some three-dimensional kits or models of the views instead of the flat photos that were mostly black and white?"
W: What happened to them?
M: During one of the space trips to the moon, the camera on the spacecraft burned out and we had no pictures back in the television studio to put on the news. So they used a total of 15 of my models as the substitute. And they were broadcasted to everyone at home.
W: What marked the beginning of your career in television?
M: The programme was called Bright Star and it was a children’s programme they produced about a time traveler. There were monsters and other strange creatures that he had to deal with. And I made most of the models for these. I was just one of a whole load of people.
选项
A、They presented better images than the real pictures.
B、The spacecraft camera got damaged and failed to take any pictures.
C、The television studio was trying some new ideas.
D、It can be more creative and original.
答案
B
解析
男士明确指出在一次太空飞行中,“the camera on the spacecraft burned out and we had no pictures back in the television studio to put on the news”,然后工作人员拿模型替代实物拍了照片。
转载请注明原文地址:https://tihaiku.com/zcyy/3729618.html
相关试题推荐
SummaryListentothepassage.Forquestions26—30,completethenotesusingno
SummaryListentothepassage.Forquestions26—30,completethenotesusingno
DictationListentothepassage.Forquestions21—25,fillintheblankswithth
DictationListentothepassage.Forquestions21—25,fillintheblankswithth
ThefollowingitemshavebeendestroyedEXCEPT?[br][originaltext]Themilitary
ThefollowingitemshavebeendestroyedEXCEPT?[br][originaltext]Themilitary
ThefollowingitemshavebeendestroyedEXCEPT?[originaltext]ThemilitaryinPa
WhatwasMattRyan’sfirstjob?[br][originaltext]Listentotheconversation,
WhatwasMattRyan’sfirstjob?[br][originaltext]Listentotheconversation,
WhatwasMattRyan’sfirstjob?[originaltext]Listentotheconversation,marke
随机试题
WhathappenedattheUnitedNations?Howdidthecriticslikethenewpl
[originaltext]MenandwomenintheUnitedStateswhowanttobecomedoctors
PassageFour[br]Whatisthebesttitleforthepassage?HowtheWalkieTalkieB
市场定位的策略不包括( )。A.对峙定位策略 B.避强定位策略 C.差异性
对于长期销售增长的企业,下列比率最适合作为判断公司是否需要银行借款依据的是(
共用题干 OldandActiveItiswell-knowntha
共用题干 一般资料:求助者,男性,28岁,职员。案例介绍:求助者家庭条件优越,
下列有关强调事项段的说法中,错误的是()。A.强调事项段是对已在财务报表中恰当
据下表资料,如果服用两药后的血压下降值服从正态分布,能否认为服用这两种降压药后,
关于丁卡因的作用说法正确的是A、穿透力弱 B、可用于表面麻醉 C、可用于浸润
最新回复
(
0
)