首页
登录
职称英语
[originaltext]W: Wow, congratulations, Simon! The place looks absolutely amazin
[originaltext]W: Wow, congratulations, Simon! The place looks absolutely amazin
游客
2024-01-24
69
管理
问题
W: Wow, congratulations, Simon! The place looks absolutely amazing!
M: Really? You think so?
W: Of course. I love it. It looks like you had a professional interior designer. But you didn’t, did you?
M: No. I did it all by myself with a little help from my brother Greg. He’s actually in the construction business, which was really helpful.
W: I honestly am impressed. I know I could probably repaint the walls in my house over a weekend or something, but not a full renovation. Where did you get your ideas? I wouldn’t know where to start.
M: Well, for a while now, I’ve been regularly buying home design magazines. Every now and then, I’d save a picture I liked. Believe it or not, I had a full notebook of magazine pages. Since my overall style was quite minimal, I thought and hoped a whole renovation wouldn’t be too difficult. And sure enough, with Greg’s help, it was very achievable.
W: Was it very expensive? I’ve imagined a project like this could be.
M: Actually it was surprisingly affordable. I managed to sell a lot of my old furniture and put that extra money towards the new material. Greg was also able to get some discount materials from a recent project he was working on as well.
W: Great. If you don’t mind, I’d like to pick your brains a bit more. Jonathan and I are thinking of renovating our sitting room, not the whole house, not yet anyway. And we’d love to get some inspiration from your experience. Are you free to come over for a coffee early next week?
Questions 12 to 15 are based on the conversation you have just heard.
12. What do we learn about the woman from the conversation?
13. Where did the man get his ideas for the project?
14. What did the man say about the project he recently completed?
15. Why does the woman invite the man to her house next week?
选项
A、She is a real expert at house decorations.
B、She is really impressed by the man’s house.
C、She is well informed about the design business.
D、She is attracted by the color of the sitting room.
答案
B
解析
细节辨认题。对话开头女士首先夸赞,根据后面的对话可以推测女士正在参观男士刚装修的房子。女士用amazing、I love it、professional等词表达对男士房子装修的称赞和喜爱,并表示对男士的房子印象深刻。
转载请注明原文地址:https://tihaiku.com/zcyy/3388948.html
相关试题推荐
[originaltext]Inmylineofwork,Ireceivealotofe-mails.Ialsosenda
[originaltext](19)Onethingaboutthemoonmanypeopledon’tknowistha
[originaltext](19)Onethingaboutthemoonmanypeopledon’tknowistha
[originaltext]Allparentsknowitisdifficulttogetchildrentoeattheir
[originaltext]Inmylineofwork,Ireceivealotofe-mails.Ialsosenda
[originaltext]Inmylineofwork,Ireceivealotofe-mails.Ialsosenda
[originaltext]Inmylineofwork,Ireceivealotofe-mails.Ialsosenda
[originaltext](19)Onethingaboutthemoonmanypeopledon’tknowistha
[originaltext](19)Onethingaboutthemoonmanypeopledon’tknowistha
[originaltext]Allparentsknowitisdifficulttogetchildrentoeattheir
随机试题
What’sthemainideaofthenewsitem?[originaltext](27)Thisweek,Moody’s
Ofallthegoalsoftheeducationreformmovement,noneismoredifficultth
Cultureshockissonamedbecauseoftheeffectithasonpeoplewhentheye
国际银行业开展风险评估的基本原则有( )。A.符合监管要求 B.符合银行实际
某工程采用建设工程项目总承包模式,业主依据总承包合同约定,委托一家装饰装修单位分
油浸电流互感器基础沉降造成设备构架出现倾斜,并造成引线紧绷,闸刀机构变形等影响设
两周就诊率被定义为每百人中两周内因病或身体不适寻求各级医疗机构治疗服务的人次数。
各种运输方式内外部的各个方面的构成和联系,就是( )。 A.运输系统
在费用和时间允许的情况下,对应聘者的初选工作应坚持()A:细选原则 B:精选原
()要求企业对于已经发生的交易或者事项,应当及时进行确认、计量和报告,不得提前或
最新回复
(
0
)