首页
登录
职称英语
[originaltext] Six birds have just been trained to pick up rubbish at a Frenc
[originaltext] Six birds have just been trained to pick up rubbish at a Frenc
游客
2024-01-23
56
管理
问题
Six birds have just been trained to pick up rubbish at a French historical theme park. According to the park’s manager, Mr. Villiers, the goal is not just to clear up the park. He says visitors are already good at keeping things clean. Instead, he wants to show that nature itself can teach us to take care of the environment. He says that rooks, the chosen birds, are considered to be particularly intelligent. In the right circumstances, they even like to communicate with humans and establish a relationship through play. The birds will be encouraged to clean the park through the use of a small box that delivers a small amount of bird food each time the rook deposits a cigarette end or a small piece of rubbish. So far, visitors to the theme park have been excited to see the birds in action. However, some parents are concerned that it encourages their children to drop litter so they can watch the birds pick it up. Villiers is not concerned about this criticism. He maintains most of the feedback he has received has been overwhelmingly positive. He hopes now to train more birds.
Questions 5 to 7 are based on the news report you have just heard.
5. What have six birds been trained to do at a French historical theme park?
6. Why were rooks chosen by the park manager?
7. What is the concern of some parents?
选项
A、Children may be harmed by the rooks.
B、Children may be tempted to drop litter.
C、Children may contract bird diseases.
D、Children may overfeed the rooks.
答案
B
解析
事实细节题。新闻最后提到,有些家长担心这样做会诱使孩子们故意丢垃圾,然后看鸟把垃圾捡起来。选项中的tempted和原文中的encourages属于同义替换。
转载请注明原文地址:https://tihaiku.com/zcyy/3388725.html
相关试题推荐
[originaltext]M:Goodafternoon.Sorrytohavekeptyouwaiting.HowcanIhelp
[originaltext]M:Goodafternoon.Sorrytohavekeptyouwaiting.HowcanIhelp
[originaltext]W:RaysSolar.Lisa’sspeaking.HowcanIhelp?M:Hi,mynameis
[originaltext]M:Goodafternoon.Sorrytohavekeptyouwaiting.HowcanIhelp
[originaltext]M:Goodafternoon.Sorrytohavekeptyouwaiting.HowcanIhelp
[originaltext]M:Goodafternoon.Sorrytohavekeptyouwaiting.HowcanIhelp
[originaltext]W:RaysSolar.Lisa’sspeaking.HowcanIhelp?M:Hi,mynameis
[originaltext]W:RaysSolar.Lisa’sspeaking.HowcanIhelp?M:Hi,mynameis
[originaltext]W:RaysSolar.Lisa’sspeaking.HowcanIhelp?M:Hi,mynameis
[originaltext]W:Wow,congratulations,Simon!Theplacelooksabsolutelyamazin
随机试题
Isincerely______himtomakegreatprogresswithhisnewworkinashorttime.
AmazinglyfortheBritish,wholovequeues,thereisnoformalline-up--t
Anewstudyhasdrawnableakpictureofculturalinclusivenessreflectedin
[originaltext]M:Say,Lisa,whatshowareyouwatching?W:AnoldJapanesefilm
编辑加工整理时要尊重作者,下列做法中不符合这个原则的是( )。A.把公元年份的
图示单层钢筋混凝土厂房平面布置图,下列做法错误的是( )。 A.采用等距布置
施工质量事故处理的依据有(??)。A.有关质量事故的观测记录、照片等
甲公司与乙合伙企业签订了一份二手车买卖合同,合同约定由甲公司于10月底将一辆已行
负债是指由企业过去的交易或者事项形成的,预期会导致经济利益流出企业的将来义务。(
(2020年真题)甲公司是国际知名汽油车制造商,该公司2020年预计随着环保理念
最新回复
(
0
)