首页
登录
职称英语
[originaltext] (3) Last week, France announced that the country will pave 62
[originaltext] (3) Last week, France announced that the country will pave 62
游客
2024-01-23
77
管理
问题
(3) Last week, France announced that the country will pave 621 miles of road with solar panels over the next five years, with the goal of providing cheap, renewable energy to five million people. Called "the Wattway," the roads will be built through joint efforts with the French road-building company Colas and the National Institute of Solar Energy. The company spent the last five years developing solar panels that are only about a quarter of an inch thick and are strong enough to stand up to heavy highway traffic without breaking or making the roads more slippery. (4-1) The panels are also designed so that they can be installed directly on top of existing roadways, making them relatively cheap and easy to install. France isn’t the first country to kick around the idea of paving its roads with solar panels. In November 2015, the Netherlands completed a 229-foot-long bike path paved with solar panels as a test for future projects. (4-2) However, this is the first time a panel has been designed to be laid directly on top of existing roads and the first project to install the panels on public highways.
Questions 3 and 4 are based on the news report you have just heard.
3. What was France’s purpose of constructing the Wattway?
4. What is special about the solar panels used in the Wattway?
选项
A、Testing the efficiency of the new solar panel.
B、Providing clean energy to five million people.
C、Generating electric power for passing vehicles.
D、Finding cheaper ways of highway construction.
答案
B
解析
新闻开头提到,上周法国宣布将在接下来的五年里用太阳能电池板铺设621英里长的公路,目的是为五百万人提供廉价的可再生能源。从接下来的内容可知,这条路叫作“the Wattway”,因此答案为B)。
转载请注明原文地址:https://tihaiku.com/zcyy/3388114.html
相关试题推荐
[originaltext]Manisalandanimal,butheisalsocloselytiedtothesea.
[originaltext]Manisalandanimal,butheisalsocloselytiedtothesea.
[originaltext]ForalongtimeAmericanspreferredthingswhichweremasspr
[originaltext]ForalongtimeAmericanspreferredthingswhichweremasspr
[originaltext]M:MydoctorsaysIneedanoutsideinteresttogetmymindoffm
[originaltext]M:MydoctorsaysIneedanoutsideinteresttogetmymindoffm
[originaltext]M:MydoctorsaysIneedanoutsideinteresttogetmymindoffm
[originaltext]M:Iris,isthatyou?Ofalltheplacestorunintoeachother,I
[originaltext]TheUKmedicinesregulatorhasapprovedabrandofe-cigarett
[originaltext]TheUKmedicinesregulatorhasapprovedabrandofe-cigarett
随机试题
Sportsandgamesmakeourbodiesstrong,preventusfromgettingtoofat,an
Largeanimalsthatinhabitthedeserthaveevolvedanumberofadaptationsf
Incaseofmedicalsupplies,shortage,______(孩子们应该比大人得到优先考虑).childrenshouldbe
(1)ThereadermayrestsatisfiedthatTom’sandHuck’swindfall(意外之财)made
Therewasaknockatthedoor.Itwasthesecondtimesomeone______methateve
[originaltext]AbouteighteenthousandrefugeesfromBurmahavecometothe
冰心在《往事》一文中,用什么形象的特征象征人的品格( )A.灯光 B.大海
下列关于收益率曲线的描述,错误的是( )。A.债券的到期收益率通常不等于票面利
A.下肢关节主动屈伸运动 B.下肢关节被动旋转运动 C.桥氏运动 D.空踩
深圳证券交易所在确定和调整成分时一般要考虑的因素有()。A:公司财务状况B:市
最新回复
(
0
)