首页
登录
职称英语
[originaltext] In recent years, Bill Gates has given financial support to im
[originaltext] In recent years, Bill Gates has given financial support to im
游客
2024-01-21
64
管理
问题
In recent years, Bill Gates has given financial support to improve American education. Last year, the Bill and Melinda Gates Foundation launched the Measures of Effective Teaching project.(20)The project tests new ways to recognize what makes a good teacher. Its goal is to help educators and policymakers identify and support good teaching. The study is being carried out in public school systems in seven American cities. Thousands of teachers volunteered to take part.(21)They agreed to have their classes recorded on video, but only for observation by expert researchers. Researchers also collected information from students. They asked students to report their opinions of each teacher’s class. Students were also tested in Mathematics, English and Biology. Officials recently released early results of the project study. The report says teachers’ past success in raising student scores on state tests is one of the strongest signs of their ability to do so again. The results also say students know effective teaching when they experience it.(22)Another finding shows that combining different sources of information helps administrators provide better comments and suggestions for teachers. In many cases, administrators had been basing their comments on student test scores only. The Measures of Effective Teaching project continues through 2012 when final results will be released. Researchers plan to test a new measure that examines what a teacher knows about how to teach a subject. Experts say these findings could also help create better training and development for teachers.
20. What is the Measures of Effective Teaching project aiming at?
21. What do teachers agree to do in the project?
22. What does the project study find?
选项
A、Teachers may be faced with more pressure.
B、Most students like the ways of effective teaching.
C、Every teacher can raise students’ scores successfully.
D、Diverse information helps administrators and teachers.
答案
D
解析
本题问的是该研究发现了什么。短文中提到了目前该研究的一些发现成果,其中一条是综合不同渠道的信息能帮助校方领导给教师提出更好的意见和建议。
转载请注明原文地址:https://tihaiku.com/zcyy/3382968.html
相关试题推荐
[originaltext]FriendsReunited—oneoftheUK’sfirstsocialnetworks—hasann
[originaltext]Pupilsinthepoorestcountriesaresufferingfromalackofb
[originaltext]Pupilsinthepoorestcountriesaresufferingfromalackofb
[originaltext][1]Pupilsinthepoorestcountriesaresufferingfromalack
[originaltext][1]Pupilsinthepoorestcountriesaresufferingfromalack
[originaltext]Pupilsinthepoorestcountriesaresufferingfromalackof
[originaltext]Pupilsinthepoorestcountriesaresufferingfromalackof
[originaltext]Pupilsinthepoorestcountriesaresufferingfromalackofb
[originaltext]IntheseasidetownofBrightoninsouthernEnglandtheruling
[originaltext]IntheseasidetownofBrightoninsouthernEnglandtherulin
随机试题
Whilemostpetsarerelatively______inaveterinarian’soffice,occasionallyvet
Whichofthefollowingcanbestdescribeherpersonality?[br][originaltext]Sh
Educationalphilosophyhaschangedagreatdealinthe50yearssinceIwas
Thatwasnotthefirsttimehe______us.Ithinkit’shightimewe______stronga
[originaltext]M:Whodoyouthinkwillmakebetterservicepeople?W:Shouldbe
模拟信号参量的取值不是连续的或取无穷多个值的,而是直接与消息相对应的信号。()
重度哮喘发作时,除吸氧外,治疗应采取的措施是A.应用糖皮质激素、支气管舒张药,维
腹部膨隆,嗳气或矢气则舒,腹部按之空空然,叩之如鼓,是为A.气鼓 B.水肿
从所给的四个选项中,选择最合适的一个填入问号处,使之呈现一定的规律性: A
银行承兑汇票的承兑银行,应当按照票面金额向出票人收取()的手续费。A:千分之一
最新回复
(
0
)