首页
登录
职称英语
[originaltext] Man is a land animal, but he is also closely tied to the sea.
[originaltext] Man is a land animal, but he is also closely tied to the sea.
游客
2024-01-21
60
管理
问题
Man is a land animal, but he is also closely tied to the sea. Throughout history the sea has served the needs of man. The sea has provided man with food and a convenient way to travel to many parts of the world. Toady, experts believe that nearly two-thirds of the world’s population live within eighty kilometers of the seacoast. [23]In the modern technological world, the sea offers many resources to help mankind survive. Resources on land are beginning to grow less. The sea, however, still offers hope to supply many of man’s needs in the future. The riches of the sea ‘yet to be developed by man’s technology are impressive. Oil and gas explorations have existed for nearly thirty years. [24]Valuable amounts of minerals such as iron, copper exist on the ocean floor. Besides oil and gas, the seas may offer new sources of energy. For example, warm temperature of the ocean can be used as the steam in a steamship. Sea may also offer a source of energy as electricity for mankind. Technology is enabling man to explore even deeper under the sea. It is obvious that the technology to harvest the sea continues to improve. [25]By the 2050, experts believe that the problems to explore the food, minerals and energy resources of the sea will have been largely solved.
23.What do we learn about the sea in the modern technological world?
24.What kind of minerals can we find on the ocean floor?
25.What do the experts believe will happen by the year 2050?
选项
A、It is the largest supplier of valuable minerals.
B、It will disappear in about thirty years.
C、It is beginning to grow smaller and smaller.
D、It offers many resources to help mankind survive.
答案
D
解析
短文提到在技术发达的现代世界里,海洋可以提供许多资源以帮助人类生存下去,故D为答案。A为强干扰项,短文中有提到海洋富合矿物质,但并没有说海洋是最大的供应者,故应排除A。
转载请注明原文地址:https://tihaiku.com/zcyy/3382003.html
相关试题推荐
[originaltext]W:Goodmorning,Dr.Smith.I’mnotsurewhetheryoucanhelpme
[originaltext]W:(8)Ithinkthisisaveryinterestingclass.M:Yeah,metoo.S
[originaltext]M:Excuseme,isthistheaddepartment?W:Sureis.CanIhelpy
[originaltext]M:Excuseme,isthistheaddepartment?W:Sureis.CanIhelpy
[originaltext]M:Excuseme,isthistheaddepartment?W:Sureis.CanIhelpy
[originaltext]M:Hi,Susan!W:Hi,Mike!What’sgoingon?Youlookratherworri
[originaltext]M:(12)Canyoutellmesomethingabouttheuniversityshuttlebus
[originaltext]M:(12)Canyoutellmesomethingabouttheuniversityshuttlebus
[originaltext]M:It’sgoodtoseeyouback.HowwasyourtriptoArizona?Didy
[originaltext]M:It’sgoodtoseeyouback.HowwasyourtriptoArizona?Didy
随机试题
Thispartistotestyourabilitytodopracticalwriting.Youarerequiredtowr
蛛网膜下腔麻醉时合用麻黄碱的目的是()A.延长局麻时间 B.缩短起效时间
后面学习的内容对前面学习的内容的干扰作用称后摄抑制。( )
民国初年的文学革命,其实也就是一场类似库恩所说科学革命的例子。革命者认为旧有典范
目前原发性肝癌最有效的治疗方法是A.化学疗法 B.放射疗法 C.肝切除术
A.39 B.49 C.61 D.140
居民消费价格调查对象包括按照抽样调查抽取的()。A.商场(店) B.超市 C
概算定额作为设计方案比较的依据,主要是用于()的经济比较。A.建筑物方案 B
某人购买一套建筑面积120平方米,套内建筑面积100平方米,套内建筑面积单价50
(2020年真题)在英国债券市场发行的以英镑计价的外国债券称为()。A.伦
最新回复
(
0
)