首页
登录
职称英语
[originaltext] (20) Americans are more "down the line. " They don’t hide their
[originaltext] (20) Americans are more "down the line. " They don’t hide their
游客
2024-01-21
77
管理
问题
(20) Americans are more "down the line. " They don’t hide their hopes and fears. They applaud ambition and openly reward success. Britons are more comfortable with life’s losers. We embrace the underdog until it’s no longer the underdog. We like to bring authority down a peg or two, just for the hell of it. Americans say "have a nice day" whether they mean it or not. Britons are terrified to say this. We tell ourselves it’s because we don’t want to sound insincere, but I think it might be for the opposite reason. (21) We don’t want to celebrate anything too soon, especially success. Failure and disappointment is always around the corner. This is due to our upbringing. Americans are brought up to believe they can be the next President of the United States. Britons are told, "It won’t happen to you." There’s a received wisdom in the UK that Americans don’t get irony. This is of course not true. But what is true is that they don’t use it all the time. It shows up in the smarter comedies but Americans don’t use it as much socially as Britons. We use it as liberally as pre-positions in everyday speech. We tease our friends. We use sarcasm as a shield and a weapon. We avoid sincerity until it’s absolutely necessary. We mercilessly take the piss out of people we like or dislike basically. Our brashness and swagger is laden with equal portions of self-deprecation.
20. What does the speaker think of most Americans?
21. What do Britons do when they face success?
22. What’s the main idea of this passage?
选项
A、The traditions in English-speaking countries.
B、The characteristics of Americans.
C、The Britons’ sense of humor.
D、The differences between Americans and Britons.
答案
D
解析
整篇短文分别讲述了英国人和美国人在性格、处事和行为等方面的不同。因此,短文主要分析了英、美两国人的差异。
转载请注明原文地址:https://tihaiku.com/zcyy/3380334.html
相关试题推荐
[originaltext]W:EnglishLanguageCenter.MayIhelpyou?M:Yes.I’mcallingt
[originaltext]W:EnglishLanguageCenter.MayIhelpyou?M:Yes.I’mcallingt
[originaltext]W:Hello,UltimateComputers.MayIhelpyou?M:Yes,thisisJac
[originaltext]W:Hello,UltimateComputers.MayIhelpyou?M:Yes,thisisJac
[originaltext]W:Hello,UltimateComputers.MayIhelpyou?M:Yes,thisisJac
[originaltext]W:Hello,UltimateComputers.MayIhelpyou?M:Yes,thisisJac
[originaltext]W:Hello,UltimateComputers.MayIhelpyou?M:Yes,thisisJac
[originaltext]W:Hello,UltimateComputers.MayIhelpyou?M:Yes,thisisJac
[originaltext]W:Hello,UltimateComputers.MayIhelpyou?M:Yes,thisisJac
[originaltext]W:Hello,UltimateComputers.MayIhelpyou?M:Yes,thisisJac
随机试题
YouknowmynameisLiLei.Lookattheblackcar.It’smyfather’scar.Myfath
Readthistexttakenfromanarticleaboutadvertising.Choosethebestsentence
【B1】[br]【B9】A、dishesB、foodsC、coursesD、mealsD第二段第一句话的含义是“英格兰人通常一天吃三顿饭”。[A]d
结合上下文,说说下列语句的修辞手法和表达效果。 1.辽阔的海洋,昔日是生命的摇
三相功率不守恒的是()A.有功功率 B.无功功率 C.视在功率 D
员工绩效考核的流程不包括()。A:进行技术准备 B:收集有关考核资料 C:绩
假设某总体服从正态分布N(12,4),现从中随机抽取一容量为5的样本X1,X2
将(11010010.01010100)2表示成十六进制数是: A.(D2
在金融行业,WTO的一般性原则包括()。 A.自由竞争原则B.最惠国待遇原
某进出口公司2021年5月进口摩托车,成交价共计27万元,该公司另支付入关前的运
最新回复
(
0
)