首页
登录
职称英语
Many years ago, when I was fresh out of school and working in Denver, I was
Many years ago, when I was fresh out of school and working in Denver, I was
游客
2024-01-18
84
管理
问题
Many years ago, when I was fresh out of school and working in Denver, I was driving to my parents’ home in Missouri for Christmas. I stopped at a gas station(加油站)about 50 miles from Oklahoma City, where I was planning to stop and visit a friend. While I was standing in line at the cash register(收款台)I said hello to an older couple who were also paying for gas.
I
took off
, but had gone only a few miles when black smoke poured from the back of my car. I stopped and wondered what I should do. A car pulled up behind me. It was the couple I had spoken to at the gas station. They said they would take me to my friend’s. We chatted on the way into the city, and when I got out of the car, the husband gave me his business card.
I wrote him and his wife a thank-you note for helping me. Soon afterward, I received a Christmas present from them. Their note that came with it said that helping me had made their holidays meaningful.
Years later, I drove to a meeting in a nearby town in the morning. In late afternoon I returned to my car and found that I’d left the lights on all day, and the battery(电池)was dead. Then I noticed that the Friendly Ford dealership-—-a shop selling cars—was right next door. I walked over and found two salesmen in the showroom.
"Just how friendly is Friendly Ford?" I asked and explained my trouble. They quickly drove a pickup truck to my car and started it. They would accept no payment, so when I got home, I wrote them a note to say thanks. I received a letter back from one of the salesmen. No one had ever taken the time to write to him and say thank you, and it meant a lot, he said.
"Thank you" —two powerful words. They’re easy to say and mean so much. [br] What happened when the author found smoke coming out of his car?
选项
A、He had it pulled back to the gas station.
B、The couple sent him a business card.
C、The couple offered to help him.
D、He called his friend for help.
答案
C
解析
通读文章的第二段后不难选出正确答案。
转载请注明原文地址:https://tihaiku.com/zcyy/3373726.html
相关试题推荐
[originaltext]Onewinterdayin1891,aclassatatrainingschoolinMassa
Forthispart,youareallowed30minutestowriteanewsreporttoyourschool
[originaltext] (5)AsthetrafficinNairobiworsens,primaryschoolpupilswh
[originaltext] (3)InternationalBaccalaureateschoolsbegandecadesagoasa
[originaltext] WestPointisafour-yearschoolinNewYorkStatethateducate
Duringthefallmonthsathighschoolguidancecounselingprograms,juniors
Duringthefallmonthsathighschoolguidancecounselingprograms,juniors
Duringthefallmonthsathighschoolguidancecounselingprograms,juniors
Duringthefallmonthsathighschoolguidancecounselingprograms,juniors
[originaltext]M:IamsorelievedIjustfinishedthestoryIwasworkingonfo
随机试题
InJanuary2009,duringthefirstweeksofasix-monthstayattheChildren’
Tompassedtheshop______.[br]FromthestorywecanknowthatTom______.A、li
[originaltext]W:Hello,Steven.Howareyou?M:Nottoobad,thankyou,Ann.Ho
Theystronglyrecommendedthatyou______theareasooner.A、leaveB、leftC、leavin
社区人群相互之间应该有强烈的认同感.()和凝聚力。
二战后,综合中学的比例逐渐增加,出现了{}、{}的趋势。
行业发展的各个阶段,按照商业银行信贷风险的程度从高到低排列,依次为( )。A.
共用题干 第二篇One一RoomSchoolsOne-roomsohool
混凝土生产系统的规模应满足( )的要求。A.质量 B.品种 C.出机口温度
《大气污染防治法》规定,城市人民政府应当采取措施,提高人均占有绿地面积,减少市区
最新回复
(
0
)