首页
登录
职称英语
Coffee is a powerful drink. On a personal level, it helps keep us awake anda
Coffee is a powerful drink. On a personal level, it helps keep us awake anda
游客
2024-01-15
82
管理
问题
Coffee is a powerful drink. On a personal level, it helps keep us awake andactive. (80)
On a much general level, it has helped shape our history and continues to shape our culture.
Coffee plants grow wild in parts of Africa and were probably used by travelling tribes (部落)for thousands of years, but it wasn’t until the 1400s that people figuredout they could roast its seeds. "Then it really took off," said historian Mark Pendergrast-author of Uncommon Grounds: the History of Coffee and How It Transformed Our World. By the 1500 s, the drink had spread to coffeehouses across the Arab world within another 150 years, it took Europe by storm. "It actually had a major impact on the rise of business," Pendergrast says. Coffeehouses became a spot not just to enjoy a cup but to exchange ideas.
The insurance industry was founded hundreds of years ago in one of London’s 2,000 coffeehouses. Literature, newspapers and even the works of great composers like Bach and Beethoven were also inspired in coffeehouses.
It is often said that after the Boston Tea Party of 1773, when American colonists (^殖民者) attacked British tea ships and threw large boxes of tea into the harbor, Americans everywhere switched over to drinking coffee. "There’s a lot of truth to the story, I found," Pendergrast says. He mentions a letter John Adams wrote to his wife, Abigail, in which the Founding Father declares his love of tea but says he will have to learn to accept coffee instead, because drinking tea had become unpatriotic.
For all the upsides coffee has brought the modern world, it also brought its fair share of downsides , too. Europeans carried coffee with them as they colonized various parts of the world, and this frequendy meant they made people into slaves in order to grow it. [br] The author of the book believes that______.
选项
A、drinking coffee was unpatriotic
B、2000 insurance companies were set up hundreds of years ago
C、Europeans were responsible for the existence of slavery
D、coffee actually influenced the rise of business
答案
D
解析
第二段倒数第二句话可以看出书籍作者的态度和D选项是一样的。ABC均与文意不符。
转载请注明原文地址:https://tihaiku.com/zcyy/3365960.html
相关试题推荐
(Neverbefore)(hehad)felthimself(so)powerfully(attracted)tothescientif
—Iknockedovermycoffeecup.Itwentrightover______keyboard.—Youshouldn’t
Don’trespondtoanye-mails______personalinformation,nomatterhowofficial
Attention,coffeelovers!Wehaveforyou,thebestcoffeemachine______invented
Accordingtonewsreport,personal______ofgunsintheUSAcausesalotoftro
______iswellknowntoall,Chinawillbeanadvancedandpowerfulcountryinth
Iwantedtopayforthecoffee,butIfoundthatallIhadwasacoupleof______c
Mark:Let’sgoandsitdownforawhile.Ineedtorestandhaveadrink.Linn:
______iswellknowntoall,Chinawillbeanadvancedandpowerfulcountryinth
Youshoulduse______andnaturallanguagewhenyouwriteapersonalletter.A、form
随机试题
Mymotheraskedmewhat________formybirthday.A、doIwantB、IwantedC、IwantB
Itisoftenobservedthattheagedspendmuchtimethinkingandtalkingabou
BritishHistory-QueenMary’sReignI.Historicevents:1
Shewillhavetofindsomewhereelsetowork,forshecan’t______thisloudnoi
[originaltext]TodayI’dliketotalktoyouaboutgroupdiscussionswhich,
[originaltext]Onlineeducationisbooming.Butit’snew,andnooneisreal
电化学方法检测混凝土内部钢筋锈蚀的设备有一种是通过腐蚀电位的测量判断钢筋锈蚀活跃
思想政治课是立德树人的关键课程,办好思想政治课的关键在教师。2019年3月18日
当建筑场地的上部土层较弱、承载力较小,不适宜采用在天然地基上作浅基础时宜采用(
2012年,浙江省民办非企业单位的数量比2003年增加了:() A.588
最新回复
(
0
)