首页
登录
职称英语
Each of the academic journals Thought and Ergo has a review committee to prevent
Each of the academic journals Thought and Ergo has a review committee to prevent
游客
2024-01-13
93
管理
问题
Each of the academic journals Thought and Ergo has a review committee to prevent misattributed quotations from appearing in its published articles. Nevertheless, about ten percent of the quotations in Thought’s published articles are misattributed, whereas Ergo contains no misattributions. Ergo’s committee is more effective, therefore, than Thought’s at finding misattributed quotations. The argument above assumes that
选项
A、most of the articles submitted to Thought for publication contain misattributed quotations.
B、there are at least some misattributed quotations in articles submitted to Ergo for publication.
C、the members of Ergo’s committee are, on the whole, more knowledgeable than are the members of Thought’s committee.
D、the number of misattributed quotations in a journal is an accurate measure of how carefully that journal is edited.
E、the authors who submit articles to Ergo for publication are more thorough in attributing quotations than are the authors who submit articles to Thought.
答案
B
解析
本题属于“B,A”类的假设,寻找假设应为“除了A以外没有其他原因来导致B”。而(B)恰恰说明提交到Ergo发表的文章至少有一些错误引用的术语,从而说明除了Ergo更有效以外,没有诸如提交到Ergo发表的文章压根就没有错误的因素导致B,所以(B)正确。本题(D)易误选,但它不是推理成立的必要条件,即使错误引语的数目不是杂志编辑工作是否认真的一个标准。上面推理仍可以成立,因为上面的错误是用“百分比”来计算的,而两个杂志每年的期数和每期上发表的文章数目可能相差较远,所以(D)必然不对。通过本题,仔细体会,数字与比例的思维与感觉。
转载请注明原文地址:https://tihaiku.com/zcyy/3358898.html
相关试题推荐
Manyplayerswhohadbeenhighlythoughtofhave_________fromthetennisscene
Therewasonethoughtthatairpollutionaffectedonlytheareaimmediately
Therewasonethoughtthatairpollutionaffectedonlytheareaimmediately
Therewasonethoughtthatairpollutionaffectedonlytheareaimmediately
Therewasonethoughtthatairpollutionaffectedonlytheareaimmediately
Therewasonethoughtthatairpollutionaffectedonlytheareaimmediately
Therewasonethoughtthatairpollutionaffectedonlytheareaimmediately
LincolnthoughtitwaswrongtokeepNegroes______slaves.A、inB、asC、forD、atD
Caneatingachocolatebareverydayreallypreventage-relatedmemoryloss?
Caneatingachocolatebareverydayreallypreventage-relatedmemoryloss?
随机试题
Theoldalwaysassumethattheyknowbestforthesimplereason______theyhave
WhatwouldaJapanesedowhenhefeelsannoyed?A、Arguefiercely.B、Expresshis
[originaltext]W:Haveyouevervisitedaredwoodforest?Irecentlyhadachanc
[originaltext]W:Howarewegoingtogethome?It’ssolatethebusesandsubwa
在UML提供的图中,(27)用于按时间顺序描述对象之间的交互A.网络图 B.状
国际证监会组织总部设在( )。A.马德里 B.纽约 C.上海 D.瑞士
A.去氢延胡索甲素B.延胡索乙素C.挥发油D.香豆素类E.生物碱类白芷的化学成分
在防火重点部位或场所以及禁止明火区动火作业,应填用(____)。第一种工作票$;
某综合楼建筑,地下3层。地上24层,建筑高度为99.9m。建筑面积7000m2,
我国证券交易市场开盘价遵照的竞价原理是()竞价。A.时间 B.连续 C
最新回复
(
0
)