首页
登录
职称英语
There was one thought that air pollution affected only the area immediately
There was one thought that air pollution affected only the area immediately
游客
2024-01-16
69
管理
问题
There was one thought that air pollution affected only the area immediately around large cities with factories and heavy automobile traffic. At present, we realize that although these are the areas with the worst air pollution, the problem is literally worldwide. On several occasions over the past decade, a heavy cloud of air pollution has covered the east of the United States and brought health warnings in rural areas away from any major concentration of manufacturing and automobile traffic. In fact, the very climate of the entire earth may be infected by air pollution. Some scientists consider that the increasing concentration of carbon dioxide in the air resulting from the burning of fossil fuels (coal and oil) is creating a "greenhouse effect"—conserving heat reflected from the earth and raising the world’s average temperature. If this view is correct and the world’s temperature is raised only a few degrees, much of the polar ice cap will melt and cities such as New York, Boston, Miami, and New Orleans will be in water.
Another view, less widely held, is that increasing particular matter in the atmosphere is blocking sunlight and lowering the earth’s temperature—a result that would be equally disastrous. A drop of just a few degrees could create something close to a new ice age, and would make agriculture difficult or impossible in many of our top fanning areas. Today we do not know for sure that either of these conditions will happen (though one recent government report drafted by experts in the field concluded that the greenhouse effect is very possible). Perhaps, if we are lucky enough, the two tendencies will offset each other and the world’s temperature will stay about the same as it is now. [br] As pointed out at the beginning of the passage, people used to think that air pollution ______.
选项
A、caused widespread damage in the countryside
B、affected the entire eastern half of the United States
C、had damaging effect on health
D、existed merely in urban and industries areas
答案
D
解析
细节题。根据文中第一段第一句“There was one thought that air pollution affected only the area immediately around large cities with factories and heavy automobile traffic.”可知,以前人们都认为空气污染只会影响那些有众多工厂和严重交通堵塞现象的大城市及其周边地区,A、B、C三项都是后来人们才意识到的。故选D。
转载请注明原文地址:https://tihaiku.com/zcyy/3366843.html
相关试题推荐
______inthought,hedidn’ttakenoticeofmewhenIwaspassingby.A、LoseB、Lo
Onseveraloccasionsoverthepastdecade,aheavycloudofairpollutionhasco
【B1】[br]【B12】A、heartB、mindC、brainD、thoughtB意思是“在头脑中回忆”。
Themostimportantthingtodo______thepollutionassoonaspossible.A、aregot
Inthisthing,hehasno______ofrightandwrong.A、thoughtB、ideaC、conceptD、no
Theyouthoftenget______strangethoughtsanddreams.A、familiartoB、engagedwit
Theotherday,mybrotherdrovehiscardownthestreetat______Ithoughtwasa
—Didyoutakeenoughmoneywithyou?—No,Ineeded______IthoughtIwould.A、not
Asapoliceman,Mr.Brownthoughtthathehadadutyto______thelostchildreni
Firstaidcansaveaperson’slifeif______immediatelyandproperly.A、performB、
随机试题
WhichofthefollowingwasNOTanelectionyear?[originaltext]Anelection
WehavetendedtoviewYoga(瑜珈)asakindofforeignreligiousexercise.But
Japanese"salarymen’tendtoworkundergreatstress,itissaid.Butasurv
变压器的参数是通过设计计算得到的。()
能够从上述资料中推出的是:A.2016年A市气候调节价值年值超过700亿元
站用交流电源系统精益化评价细则中,外观不符合要求,发现1次扣0.2分最多扣1分的
各种运输方式内外部的各个方面的构成和联系,就是( )。 A.运输系统
在个别督导过程中,督导在态度和工作内容方面的需要注意的事项有()。A.诚恳地
在材料设备采购招标投标管理中,对投标人进行资格审查时主要考虑的因素包括( )。
关于代理的说法,正确的有()。A.项目经理是施工企业的代理人 B.项目总监理工
最新回复
(
0
)