首页
登录
职称英语
In Stanton the average number of people injured per automobile accident is c
In Stanton the average number of people injured per automobile accident is c
游客
2024-01-10
89
管理
问题
In Stanton the average number of people injured per automobile accident is consistently higher for accidents involving a taxicab than for those not involving a taxicab. Although all Stanton taxicabs are equipped with passenger seat belts, taxicab drivers reporter that passengers tend not to use them. It is likely, therefore, that if taxicab passengers were required to use seat belts, the number of people injured per accident would soon be no higher for taxicabs than for other automobiles.
Which of the following, if true about Stanton, most seriously weakens the argument?
选项
A、The number of automobile accidents has been declining in recent years.
B、Since taxicabs are driven more miles annually than most other vehicles, they are more likely to be in an accident during any given year than is the average vehicle.
C、There are more taxicabs in operation, relative to the overall number of motor vehicles, than there are in most cities of Stanton’s size.
D、The number of people, including the driver, who occupy a vehicle is generally greater for taxicabs than for other vehicles.
E、Not all passengers in automobiles other than taxicabs use seat belts.
答案
D
解析
因为车里人多,所以每次事故受伤的人会更多,而非因为没系安全带。属于“寻找他因”,正确。A项文章讨论的是平均每次事故的受伤人数,和事故数量无关。B项错误原因同选项A。C项错误原因同选项A。E项由该选项我们依然无法得知其他车和出租车乘客谁系安全带多,与原文无关,故不选。
转载请注明原文地址:https://tihaiku.com/zcyy/3349270.html
相关试题推荐
ARRAY:NUMBERS::A、college:graduatesB、abstract:diagramsC、skin:musclesD、m
Ancientpeoplefeltmuch______concerningthenotionthattheappearanceofcomet
Itisdifficulttoconceivehow,evenforthosepeoplewelldisposedtorulethe
NewYorkCityisfullofpeoplelikeMr.O’Neal-life-longbibliophileswithaac
Ashasalwaysbeenthecasewhentragedyhasstruckourcommunity,thepeopleof
Slanderislikecounterfeitmoney:manypeoplewhowouldnotcoinit______itwit
Despitetheubiquityofcomputertechnology,mostpeopleareunawarethat
INVULNERABLE:INJURED::A、dubious:discreditedB、saturated:surfeitedC、flims
Wheneconomy,language,cultureandhistory______,peoplebegintoviewthemas
CROWD:PEOPLE::A、gravel:pebblesB、lake:fishC、calculator:buttonD、authorit
随机试题
HowtoAssessaGraduateSchoolGeneralcriteriatofollowincho
Whatshouldwedofirstwhenwemakemistakes?Weshouldacknowledgeit______.[
Thebiographerhastodancebetweentwoshakypositionswithrespecttothe
Theintegeraisevenandtheintegerbisodd.Foreachofthefollowingintege
______moresunlight,thesevegetableplantsgrowmuchbetterthisyear.A、Torece
Nearlyallsurgicalstudentsstickthemselveswithneedlesand【C1】______ins
WhichofthefollowingstatementsisTRUE,accordingtotheauthor?[br]Asindi
A.月经干净后3~7天 B.月经干净5天内 C.月经前或月经来潮12小时内
简述凯洛夫教育学的主要缺陷及对我国教育的负面影响。
基础心理学是研究()。 (A)正常成人心理现象的心理学基础学科 (B
最新回复
(
0
)