首页
登录
职称英语
Why does the student go to see the director of the Student Activity Center? [br]
Why does the student go to see the director of the Student Activity Center? [br]
游客
2024-01-02
74
管理
问题
Why does the student go to see the director of the Student Activity Center? [br] What two points does the student make about the history of the High Line? Choose 2 answers.
Listen to a conversation between a student and the director of the Student Activity Center. (D = Director, S = Student)
D: Is everything ready, Jack?
S: Yeah! We have fifteen students who signed up for the trip to New York so far, and everything is set up.
D: Great! So… our train will arrive…
S: It gets into the city at noon, and that would leave us enough time to visit the art gallery downtown.
D: You’ve organized this very well! It’s such a privilege having an art work by one of our students in that exhibition.
S: You can say that again! My roommate, you know, he’s so modest that I never realized his work is being exhibited. So, since I was going anyway, for the opening and all, I think my roommate wants me to make a student event out of it. Working here at the Student Activity Center made me realize how popular our activities are. I figured there would be an interest in it!
D: Yes! I’m sure students will be very much interested in it. And what you’ve done is just so good, including these posters. They look great!
S: Thanks for saying that. And I also appreciate that you approved some funds for us. Anyway, um… there’s something I wanted to talk with you about. The bus.
D: The bus?
S: Yeah. Actually, it came to my mind at the last minute. I’ve already checked the weather forecast, and they predict sunshine for that day. I mean, we shouldn’t miss this big chance to walk the High Line.
D: What line?
S: Oh! Haven’t you heard of it? It’s amazing… ! It’s like… a park in the sky. Well, originally it was a sole train line and was used for freight, not passengers. But, once it was replaced by trucks with lower costs, it was abandoned for a long time. After years of debate, the city agreed on a project to turn the area into an over a mile long park. It’s really cool with all the beautiful flowers and trees and also we get to see these fantastic views of the city. Moreover, it goes from the train station to all the way downtown near the gallery.
D: Sounds wonderful, but what if not everybody is interested in walking? Some might prefer the bus. Have you considered this?
S: Um… then, we might divide up into two groups.
D: But you should keep this in mind Jack. The poster says that you will be in charge of the tour for all. If you want to take the walkers, then you should find someone to lead the rest of the people on the bus.
S: But who?
D: Well, I didn’t grow up in New York like you did, but I got my graduate degree there. So I think I still remember how to get around the city. And I can’t wait to see that exhibit.
S: You do? Oh! That would be so great!
选项
A、It was a line used to transport freight.
B、It was controversial because there were no passengers.
C、It was initially built to connect the train station and the art gallery.
D、It was not used for many years.
答案
A,D
解析
题目询问该学生提到了高线的哪两个方面。在谈到高线时,该学生说it was a sole train line and was used for freight “开始,它仅是一条铁路线,用来运货”,对应A项。接着,学生又说,it was abandoned for a long time “被废弃了很长一段时间”,对应D项。因此,本题选A、D两项。该铁路最初是用来运货的,而不是用来运载乘客的,这一点在当时并没有引起争议,故排除B项“因为没有乘客而引发争议”和C项“它最初是用来连接火车站和美术馆的”。
转载请注明原文地址:https://tihaiku.com/zcyy/3327535.html
相关试题推荐
NarratorListentoapartofaconversationbetweenastudentandaprofessor
NarratorListentoapartofaconversationbetweenastudentandaprofessor
NarratorListentoapartofaconversationbetweenastudentandaprofessor
NarratorListentoapartofaconversationbetweenastudentandaprofessor
NarratorListentoapartofaconversationbetweenastudentandaprofessor
NarratorListentoaconversationbetweenastudentandacollegehousingof
NarratorListentoaconversationbetweenastudentandacollegehousingof
NarratorListentoaconversationbetweenastudentandadeanofadmissions
NarratorListentoaconversationbetweenastudentandadeanofadmissions
NarratorThedean’sofficehasproposedtolimitstudentcourseload.Readt
随机试题
[originaltext]M:Whatdoyouthinkofthegovernment’snewtaxcutproposal?W
Newresearchshowsthatchildrenbornafterunplannedpregnanciesdevelopmo
古人日出而作、日落而息,正是依靠太阳东升西落带来的信息确定时间的;南雁告春,是动
在一个C类网络中,有一IP地址为210.110.14.79的计算机,其子网掩码为
表 2010年房地产开发和销售主要指标完成情况 2010年全国非商品住宅投
有关药物的首剂用量的叙述正确的是A:一般药物均需首剂用量加倍 B:一般药物均需
从所给的四个选项中,选择最合适的一个填入问号处,使之呈现一定的规律性:
()属于半紧密层企业。A.集团公司 B.控股子公司 C.协作企业 D.参
(2019年真题)下列行为没有破坏金融管理秩序的是()。A.银行工作人员为
用于公路路基的土质填料,应通过取样试验确定填料的()。A.最小强度 B.级配
最新回复
(
0
)