首页
登录
职称英语
What is the lecture mainly about? [originaltext] Listen to part of a lecture
What is the lecture mainly about? [originaltext] Listen to part of a lecture
游客
2024-01-02
11
管理
问题
What is the lecture mainly about?
Listen to part of a lecture in a studio art class.
Professor:
Today we’re going to continue with oil painting, but in different styles you haven’t experienced. From now on, we’re going to learn about several different techniques, beginning with impasto. Basically, impasto is a thick application of pigment that makes no attempt to look smooth. Instead, brush and palette knife marks are visible on the finished painting.
Now, in general, when you work with oil, what you do is just apply one color over another and let the paint squish onto the canvas. And the painting surface remains quite flat. But, with impasto, mostly it involves loading up your brush or painter’s knife with more paint than you’d normally need. Then the three-dimensional paint appears to be coming out from the canvas. It’s sort of like… icing that covers a cake. Actually, when I saw a series of paintings done this way, I thought they were very convincing. They looked good enough to eat.
Anyway, one purpose of impastoed paint is to make a light reflection. Since the 15th century, impasto has initially been used. Artists controlled the play of light, creating a lot of visual space. The shadows underneath the paint showed folds in clothes and jewels their subjects wore. Impasto really made these features stand out.
But later, another effect of impasto was its ability to convey movement in the painting. And when you work with the technique, you should keep this in mind that the thicker the paint is, the more it gives physical movement. Let me hold Van Gogh up as an example.
Van Gogh, one of the post-impressionists during the 19th century, first used impasto for its expressive qualities. Look up at the screen here, and notice how the cypress trees and valleys are depicted by the thick texture. In this way, Van Gogh gave weight to the movement to his sky and landscape. You can almost feel the breeze on that day. Today’s painters use impasto for a different reason. Most current artists place more emphasis on the paintings’ surface, the texture on their art work than the display of colors and lines. Impasto allows them to blend the texture and feeling of an object without illustrating an actual perception of what they represent.
So, how can you create this texture? Well, it depends on the way you apply the paint on canvas. As I said earlier, instead of "dying" or "scrubbing" the canvas with small amounts of color, just let the paint squish onto the canvas and let it set there. I mean, you apply a massive amount of paint with any tools you find that gives the texture you want. Tools like a brush, a flexible palette knife, or even a toothbrush. After that, you mold or sculpt the paint with short brushstrokes, faster. You should be spontaneous, and dynamic just like Van Gogh.
选项
A、The different skills between impasto and oil painting
B、The effects of impasto techniques that artists can achieve
C、Reasons why the impasto texture remains experimental
D、Changes over time in the way impasto characteristics are created
答案
B
解析
题目询问讲座的主题。讲座一开始,教授先解释了什么是impasto“厚涂”。接着,他提到15世纪的画家用厚涂表现光影(to make a light reflection),19世纪的画家用厚涂表达动态(convey movement),而现代画家用厚涂来表达质感和感觉(texture and feeling)等。综合来看,讲座讲的是每个时期的艺术家用厚涂所达到的绘画效果,故选B项。讲座没有探讨厚涂和油画技巧的区别,A项未提及。C项“厚涂质感仍然在实验阶段的原因”并没有依据。D项“厚涂特征形成方式随着时间的变化”,文中谈论了厚涂在不同时期被艺术家运用所达到的各种效果,虽然也有变化这个意味,但是变化的是厚涂在每一个时期所达到的效果,而不是厚涂特征形成的方式,故D项错误。
转载请注明原文地址:https://tihaiku.com/zcyy/3327516.html
相关试题推荐
Choosethecorrectletter,A,B,orC.[br]【L37】[originaltext]Nowlistencaref
Choosethecorrectletter,A,B,orC.[br]【L36】[originaltext]Nowlistencaref
Choosethecorrectletter,A,B,orC.[br]【L35】[originaltext]Nowlistencaref
Choosethecorrectletter,A,B,orC.[br][originaltext]Nowlistencarefully
Choosethecorrectletter,A,B,orC.[br][originaltext]Nowlistencarefully
Choosethecorrectletter,A,B,orC.[br][originaltext]Nowlistencarefully
ChoosethecorrectletterA,BorC.[br]【L29】[originaltext]Nowlistencareful
ChoosethecorrectletterA,BorC.[br]【L28】[originaltext]Nowlistencareful
ChoosethecorrectletterA,BorC.[br]【L26】[originaltext]Nowlistencareful
ChoosethecorrectletterA,BorC.[br][originaltext]Nowlistencarefullyan
随机试题
[img]ct_epem_epelisv_01881(20097)[/img][originaltext]Mygrandmotherisover71.
IwishIhadn’tbeensobusythismorning,otherwiseI______youwiththecleanin
景德镇,原名昌南,位于江西省境内。景德镇历史悠久,是中国历史上的四大名镇之一。景德镇因其瓷器(chinaware)的生产而闻名,据记载,其瓷器生产可以追
TheBentPyramidoutsideCairo______ancientEgypt’sfirstattempttobuildas
Gesturesaren’ttheonlyareainwhichtheunwarytravelercangettrippedu
门德尔松写作了出色的清唱剧作品()。A.《基督的童年》 B.《拉撒路》 C
以《普通高中课程标准实验教科书·数学1》(必修)第一章“集合与函数概念”的设计为
某高校社区里有许多已退休的高校教职员工,最近,他们向社区居委会反映现在的生活没人
作为"发现用药差错的方法","用药差错和ADEs报告系统"的优点是A.数据充分
P公司是M国一家餐厅企业。在经营中发现很多上班族中午不去餐厅吃午饭,自己带饭甚至
最新回复
(
0
)