首页
登录
职称英语
If you left your book on the table overnight, you would find the following m
If you left your book on the table overnight, you would find the following m
游客
2024-01-02
67
管理
问题
If you left your book on the table overnight, you would find the following morning that it was still exactly where you had left it, provided nobody had moved it. If a ball is made to roll on a very smooth surface, it will roll a long distance unless something stops it or changes its direction. This tendency of an object to remain at rest unless something moves it and to continue moving unless something stops it is known as the Law of Inertia.
The following examples show the truth of this law.
(a) Put a table-cloth on a table and arrange a pile of books on it. Hold one edge of the table-cloth and pull it quickly. The table-cloth will come off, leaving the pile of books undisturbed.
(b) Place a small piece of cardboard on an open jar and place a coin on it directly over its mouth. Use one finger to flick the piece of cardboard away. You will notice that the coin drops into the jar.
(c) Sitting in a car which starts suddenly, you feel you are jerked backwards. In fact, you are not jerked backwards. Your lower half, which is in contact with the cushion, is forced to move forward with the car, and the upper part of your body, which remained at rest, is left behind. [br] In this passage, inertia means ______.
选项
A、a situation in which no action is taken
B、a situation in which no progress is made
C、the feeling of someone not wanting to move or do anything
D、the force making an object stay at rest or continue moving
答案
D
解析
细节题型。见第一段最后一句:This tendency of an object to remain at rest unless something moves it and to continue moving unless something stops it is known as the Law of Inertia.
转载请注明原文地址:https://tihaiku.com/zcyy/3325855.html
相关试题推荐
Lookatthefoursquares,A,B,C,andD,whichindicatewherethefollowingsen
Lookatthefoursquares,A,B,C,andD,whichindicatewherethefollowingsen
Lookatthefoursquares,A,B,C,andD,whichindicatewherethefollowingsen
Doyouagreeordisagreewiththefollowingstatement?Itisbettertobeamembe
Doyouagreeordisagreewiththefollowingstatement?Modemtechnologyiscreati
Doyouagreeordisagreewiththefollowingstatement?Peopleareneversatisfied
Doyouagreeordisagreewiththefollowingstatement?Peopleshouldreadonlyth
Doyouagreeordisagreewiththefollowingstatement?Childrenshouldbeginlear
Doyouagreeordisagreewiththefollowingstatement?Itismoreimportantfors
Doyouagreeordisagreewiththefollowingstatement?Gamesareasimportantfor
随机试题
Allofthetechnologicaladvancesthathaveincreasedthequalityofmusich
MarcoPolowasborninItalyin1254.Hewasthemost【71】f______westernerto
ManyFuropeanuniversities,meanwhile,arestillmostlydependentongovernmen
Ihearmanyparentscomplainingtheirteenagechildrenarerebelling.Iwish
Eachandeveryoneofusisresponsibleforthegreenhousegaseswesendin
若用8位机器码表示十进制-101,则原码表示形式为();补码表示的形式为()。A
最佳过敏反应诊断方法是A.点刺试验B.血清总IgE测定C.血清特异性IgE测定D
下列属于平衡计分卡中客户方面绩效指标的是()。A.经济增加值 B.品牌市场价
根据《中华人民共和国环境影响评价法》,国务院有关部门、设区的市级以上人民政府及其
8个月婴儿,因腹泻脱水,测血钠135mmol/L,最适宜补充累积丢失的液体是
最新回复
(
0
)