首页
登录
职称英语
[originaltext]Picture this: A foraging squirrel comes into range of a hungry, c
[originaltext]Picture this: A foraging squirrel comes into range of a hungry, c
游客
2023-12-25
62
管理
问题
Picture this: A foraging squirrel comes into range of a hungry, coiled rattlesnake. The squirrel realizes the danger too late -- the rattlesnake strikes out and bites, fangs pumping venom deep into the squirrel’s small body. The poison doesn’t kill immediately, but the squirrel’s death war- rant is signed all the same. Even as he squirms away from the snake and bounds to his hiding place in the underbrush, the venom works its way through his system, dissolving his tissues and eventually killing him. Meanwhile the snake slithers after the departed squirrel, taking his time. Uncannily, he homes right in on the squirrel’s hiding place. How did the snake know where his prey was hiding? Do snakes have some kind of magical sixth sense? Actually, snakes DO have a kind sixth sense, but it has nothing to do with magic.
Although snakes often have very sharp vision, a sense of smell, and a sensitivity to heat and vibrations, their most important sensory system is one that we humans don’t share with them at all. This sixth sense is called the "vomeronasal system", and the sense organs for this are two tiny, bulb-shaped structures located on the roof of the snake’s mouth. This sensory system is somewhat similar to smell -- in that it senses the presence of chemicals in the snake’s environment. Snakes can use this extra sense to detect the faint chemical traces left by departing prey, or they can use it to track down a mate. On our next program we’ll learn how snakes use their flicking, forked tongue to aid this sixth sense in the quest for prey.
选项
A、At the bottom of the snakes’ mouth.
B、On the roof of the snakes’ mouth.
C、On the left side of the snakes’ mouth.
D、On the right side of the snakes’ mouth.
答案
B
解析
从单词“vemeronasal”我们可以推出这个器官跟鼻腔有一定关系,因此,它不可能在口的左边、右边或者底部,最有可能的是顶部。考生就算推断不出,文章中也提到了,可以听出。
转载请注明原文地址:https://tihaiku.com/zcyy/3302916.html
相关试题推荐
Eachpicturewassignedwiththenamethattheteacherscalledoutatcircletim
Eachpicturewassignedwiththenamethattheteacherscalledoutatcircletim
[originaltext]下面你将听到的是一段介绍美国著名导演斯皮尔伯格的讲话。StevenSpielberg’sfirstfilmswe
[originaltext]下面你将听到的是一段有关海洋的讲话。海洋是全球生命支持系统的一个不可缺少的组成部分。海洋不仅是自然资源的宝库,同时也是我
[originaltext]下面你将听到的是一位外国友人在中国一所大学的讲话。Iwouldliketothankyou,Mr.Pres
[originaltext]下面你将听到的是一段有关全球经济发展的讲话。Theongoingeconomicglobalizationand
[originaltext]下面你将听到的是一段有关儿童发展的讲话。儿童的生存、保护和发展是提高人口素质的基础,直接关系到一个国家和民族的前途与命运
[originaltext]下面你将听到的是一段有关企业管理的讲话。Itstandstoreasonthatforanorganiza
[originaltext]下面你将听到的是一段有关旅游的讲话。旅游是一项集观光、娱乐、健身为一体的愉快而美好的活动。旅游业随着时代进步而不断进步。
[originaltext]下面你将听到的是一段有关文化方面的讲话。Whatweneedisa"CultureofTolerance"
随机试题
Inthispartofthetest,youareaskedtogiveashorttalkonabusinesstopic
Whatisthelecturemainlyabout?[br]Whydidresearchersconcludethatthetar
______isNOTanovelbySaulBellow.A、TheAdventuresofAugieMarchB、Humboldt’s
WriteonANSWERSHEETTWOacompositionofabout200wordsonthefollowing
混凝土结构实体强度检测方法包括()。A.弯沉法 B.回弹仪法 C.超声
下列做法中,属于不诚实劳动的是()。 A.某员工利用因特网技术成功下载了竞争
自我中心是指()。A:儿童道德水平较低 B:认为所有人与自己都有相同的感受
下列关于膨润土防水毯铺设的相关技术要求,说法错误的是()。A.膨润土防水毯不应在
按造价形成划分建筑安装工程费用,为完成建设工程施工,发生于该工程施工准备和施工过
男性.52岁,头晕、乏力伴腰痛3个月,化验Hb82g/L,WBC6.2×10/L
最新回复
(
0
)