首页
登录
职称英语
Planning to answer your e-mail while on holiday in New York? That may not be
Planning to answer your e-mail while on holiday in New York? That may not be
游客
2023-12-21
38
管理
问题
Planning to answer your e-mail while on holiday in New York? That may not be easy. The Internet may have been invented in the United States, but America is one of the least likely places where a traveller might find an Internet cafe. "Every major city in the world has more cybercafes than New York,"says Joie Kelly, who runs CyberCafeGuide.com. The numbers seem to bear her out. according to various directories, London has more than 30, Paris 19, Istanbul 17, but New York has only 8. Other U. S. cities fare just as poorly: Los Angeles has about 11, Chicago has 4. "Here it’s quite hard work to find a cafe. I was surprised," says Michael Robson, a Sportswriter from York, England, who was visibly relieved to be checking his e-mail at CyberCafe near New York’s Times Square.
Why the lack of places to plug in? Americans enjoy one of the highest rates of Internet access from work and home in the world, and they’ve never really taken to cafes. About 80 percent of CyberCafe’s clients, for instance, are tourists from overseas. Greek tycoon Stelios HajiIoannou also thinks high prices drive away locals. Last November he opened a branch of his Internet-cafe chain easyEverything in Times Square. With 800 terminals, it’s the largest Net cafe in the word. While the typical American cafe charges $8 to $12 an hour, easyEverything charges $1 to $ 4. Marketing manager Stephanie Engelsen says half the cafe’s customers are locals. "We get policemen, firemen, nurses who don’t work at desks with computers, actors between auditions.’ easyEverything is now planning to open new locations in Harlem and possibly SoHo. Unless there’s some cultural shift afoot, however, New York will continue to lag behind metropolises from Mexico City to Moscow.
选项
A、travelling
B、big cities
C、cybercafes
D、inventions
答案
C
解析
此题为快速浏览题。据第1段第1句的提问以及后几句的解释可知本文讨论的焦点问题。从第2段第1句与上一段内容之间的联系可进一步确认。
转载请注明原文地址:https://tihaiku.com/zcyy/3293091.html
相关试题推荐
Whatistheguideoftheorganizationaimedtoanswer?[br][originaltext]
Whatistheguideoftheorganizationaimedtoanswer?[br][originaltext]
Whatistheguideoftheorganizationaimedtoanswer?[br][originaltext]
WhyisJapan’sgovernmentplanningtheexpenditureof3millionyen?[originalte
WhyisJapan’sgovernmentplanningtheexpenditureof3millionyen?[br][orig
WhyisJapan’sgovernmentplanningtheexpenditureof3millionyen?[originalte
Whatistheguideoftheorganizationaimedtoanswer?[br][originaltext]F
Whatistheguideoftheorganizationaimedtoanswer?[br][originaltext]F
Theregularuseoftextmessagesande-mailscanlowertheIQmorethantwic
[originaltext]QuestionNo.1OurfirmisplanningtostartupanewbranchinA
随机试题
Imaginetakingauniversityexaminyourownhome,underthewatchfuleyeof
WhichofthefollowingwillNOTpossiblyleadtoheartdisease?[br][originalt
Doesit______muchtohavethebicyclerepaired?A、payB、spendC、costD、askC本题测
Millionsofteenagersareindangerofputtingtheirhealthatriskbygetti
行政机关的下列( )活动中应当遵循行政程序。A.行政机关实施的民事活动 B.
变电站例行巡视次数:四类变电站(____)不少于1次。每天$;$每3天$;$每周
各种运输方式内外部的各个方面的构成和联系,就是( )。 A.运输系统
(2021年真题)为促进社区困境家庭中的青少年健康成长与发展,某社会工作服务机构
无明显结节或仅有细小结节,典型假小叶少见见于 A.门脉性肝硬化B.继发性胆汁
婴儿腹泻治疗原则包括以下内容,哪项除外A、纠正水、电解质紊乱 B、加强护理,防
最新回复
(
0
)